Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Λούκας λαμπρός την οδηγεί!!


Λούκας λαμπρός την οδηγεί

Με ηγέτη τον Λούκας Πέρεθ, η Λα Κορούνια νίκησε στο «Ριαθόρ» 2-0 την Εϊμπάρ, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Primera Division και παρέμεινε στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας.

Η Λα Κορούνια νίκησε την Εϊμπάρ στο «Ριαθόρ», στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Primera Diviosn και παρέμεινε σταθερά στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας που οδηγεί στην ευρωπαϊκή έξοδο και δείχνει πως εξελίσσεται σε μια από τις σταθερές δυνάμεις του ισπανικού πρωταθλήματος και να επιστρέψει στην «ελίτ» που και βρισκόταν για πολλά χρόνια.

Αντίθετα, οι Βάσκοι παρέμειναν στο -4 από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη και αποτελούν μια από τις εκπλήξεις της φετινής διοργάνωσης και να ελπίζουν σε κάτι καλό στη συνέχεια.

Ο μόνιμος πρωταγωνιστής, Λούκας Πέρεθ, άνοιξε το σκορ με πέναλτι για τους «ντεπορτιβίστας», οι Γαλιθιάνοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Λουϊζίνιο στο 68’, όμως σκόραραν λίγο αργότερα με τον Αρίμπας και «καθάρισαν» την αναμέτρηση. Μάλιστα, ο πρώην μέσος του ΠΑΟΚ σκόραρε για έβδομη συνεχόμενη αγωνιστική και ισοφάρισε το ρεκόρ του Μπεμπέτο το 1992-1993.


ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: Λουξ, Χουανφράν, Αρίμπας, Σίντνεϊ, Ναβάρο, Φαχρ, Μπεργκαντίνιος, Μοσκέρα, Λούκας (84’ Ντομίνγκεθ), Λουίς Αλμπέρτο (62’ Καρτάμπια)

ΕΪΜΠΑΡ: Ριέσγκο, Κάπα, Ντος Σάντος, Πάντιτς, Λούνα (46’ Λίγιο), Κέκο (75’ Βέρντι), Γκαρσία, Εσκαλάντε, Μπερχόν (23’ Ινούι), Ενριχ, Μπαστόν



Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής:


Σάββατο 19 Δεκεμβρίου

Βαλένθια – Χετάφε 2-2

Εσπανιόλ – Λας Πάλμας 1-0

Μπέτις – Σεβίλλη 0-0

Λα Κορούνια – Εϊμπάρ 2-0

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου

Ρεάλ Μαδρίτης – Ράγιο Βαγεκάνο (17:00)

Σπόρτινγκ Χιχόν – Μπαρτσελόνα (έχει αναβληθεί λόγω της συμμετοχής των Καταλανών στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων).

Μπιλμπάο-Λεβάντε (19:15)

Γρανάδα – Θέλτα (19:15)

Σοσιεδάδ-Βιγιαρεάλ (19:15)

Μάλαγα-Ατλέτικο Μαδρίτης (21:30) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: