Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Έπιασαν διψήφιο τα πέναλτι του Ολυμπιακού!!


Έπιασαν διψήφιο τα πέναλτι του Ολυμπιακού

Το σερί συνεχίζεται. Οι βαθμοί αυξάνονται. Εκτός από τις νίκες, όμως, ο Ολυμπιακός έχει αξιοσημείωτη επίδοση και στα πέναλτι. Με τα δυο σημερινά έφτασε τα 10 συνολικά και τα 6 στα 4 τελευταία ματς.

Πετάει από νίκη σε νίκη. Έκανε την Καλλονή ένα ακόμα θύμα του εντυπωσιακού απόλυτου με το οποίο έκλεισε τον α’ γύρο.

Πέρα όμως από την εντυπωσιακή συγκομιδή βαθμών και τα ρεκόρ που σπάει ή απειλεί να σπάσει, ο Ολυμπιακός καταγράφει μια ακόμα αξιοσημείωτη επίδοση: Αυτή των κερδισμένων πέναλτι.

Έχοντας παίξει 14 παιχνίδια (αφού το ντέρμπι της Λεωφόρου δεν έγινε) οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη ξεπεράσει τον αντίστοιχο αριθμό πέναλτι που πήραν πέρυσι σε όλο το πρωτάθλημα (8).

Με τα δυο που κέρδισαν λοιπόν στο σημερινό παιχνίδι με την Καλλονή έφτασαν αισίως διψήφιο αριθμό (10) από το ξεκίνημα της σεζόν. Απ’ αυτά έχουν αξιοποιήσει τα 8, ενώ το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι τα άλλα δυο τα έχει χάσει ο σπεσιαλίστας Τσόρι Ντομίνγκες (στα ματς με Πλατανιά και Παναιτωλικό).

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης, δε, είναι ότι πάνω από τα μισά πέναλτι ο Ολυμπιακός τα έχει κερδίσει στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του! Διότι απέναντι σε Αστέρα Τρίπολης, Πανθρακικό, Παναιτωλικό και Καλλονή οι Πειραιώτες στήθηκαν συνολικά 6 φορές στη βούλα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: