Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Αποφασίζει για Μποροβήλο ο Σιμιτζόγλου!!


Αποφασίζει για Μποροβήλο ο Σιμιτζόγλου

Μετά τις γιορτές αναμένεται ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, κ. Σιμιτζόγλου, να αποφασίσει για το μέλλον του Γιώργου Μποροβήλου, ο οποίος παραπέμπεται σε δίκη σύμφωνα με το βούλευμα του Koriopolis.

Αρκετά πιθανό μοιάζει το ενδεχόμενο ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου να ασκήσει δίωξη κατά του Γιώργου Μποροβήλου, καθώς πήρε στα χέρια του το βούλευμα του Koriopolis, σύμφωνα με το οποίο ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας και του Αστέρα Τρίπολης παραπέμπεται σε δίκη.

Όπως γράφει η Live Sport, η απόφαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα αναμένεται μετά τις γιορτές, όταν και θα έχει μελετήσει λεπτομερώς τα στοιχεία που έχει στα χέρια του, με το ενδεχόμενο να ζητήσει από τον πρώην διαιτητή να εκπέσει από τα ποδοσφαιρικά αξιώματα που κατέχει αυτήν τη στιγμή να είναι ανοικτό.

Εφόσον γίνει κάτι τέτοιο, δεν αποκλείεται να υπάρξει αλλαγή του διοικητικού μοντέλου της Σούπερ Λίγκας και να ανατεθούν αυξημένες αρμοδιότητες σε εκτελεστικό πρόεδρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η θητεία του Μποροβήλου ολοκληρώνεται στο τέλος της χρονιάς, αλλά δεν αποκλείεται με τις παραπάνω προϋποθέσεις να αποχωρήσει πολύ νωρίτερα από το πόστο του.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: