Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Κασελάκης: «Πιο μαχητικός μετά την Εφές ο Ολυμπιακός»


Κασελάκης: «Πιο μαχητικός μετά την Εφές ο Ολυμπιακός»

Έναν επηρεασμένο ο Ολυμπιακό από την ήττα κόντρα στην Αναντολού Εφές θα αντιμετωπίσει η Κηφισιά, σύμφωνα με τον Λεωνίδα Κασελάκη.

Πιο συγκεντρωμένος και πιο μαχητικός θα είναι ο Ολυμπιακός κόντρα στην Κηφισιά και αυτό λόγω της ήττας από την Αναντολού Εφές, όπως εκτιμά ο Λεωνίδας Κασελάκης.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ ο Λεωνίδας Κασελάκης:

«Γεια σας!

Ξανά στη δράση μετά από δύο εβδομάδες. Θα δώσουμε δύο αγώνες μέσα σε τέσσερις μέρες οπότε θα πρέπει να προετοιμαστούμε τόσο σωματικά όσο και πνευματικά για να παρουσιάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα. Για να γίνει αυτό όμως πρέπει να δούμε τα δύο παιχνίδια ξεχωριστά.

Τη Δευτέρα παίζουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης που παίζει πολύ σκληρή άμυνα. Το γεγονός μάλιστα ότι προέρχονται από ήττα από την Εφές θα τους κάνει να έχουν μεγαλύτερο βαθμό συγκέντρωσης και μαχητικότητας.

Εμείς από την πλευρά μας στο διάστημα της διακοπής προσπαθήσαμε να εντάξουμε στη φιλοσοφία της ομάδας τους νέους μας συμπαίκτες ώστε να γίνουμε σιγά σιγά ένα συμπαγές σύνολο και να παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια του πρωταθλήματος που αναμένεται πολύ δύσκολο και ενδιαφέρον. Όλοι ανεξαιρέτως δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να γίνει αυτό και περιμένουμε τα επόμενα ματς με ανυπομονησία.

Μπορεί να είμαστε σε κλίμα εορτών αλλά η δουλειά δε σταματάει ποτέ. Αλλά μιας και το αναφέραμε να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο να περάσει όμορφα τα Χριστούγεννα και ο νέος χρόνος να βρει τον καθένα ξεχωριστά ευτυχισμένο. Να θυμάστε ότι εμείς προσωπικά κατευθύνουμε την τύχη μας. Καλή χρονιά με υγεία και χαμόγελα γιατί τα έχουμε ανάγκη. Θα τα πούμε σύντομα
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: