Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Με πίεση για τη νίκη οι Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ!!


Με πίεση για τη νίκη οι Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή και ο ΠΑΟΚ τον Πλατανιά στην Τούμπα στα δύο ματς που ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Δύο είναι τα παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας που συγκεντρώνουν το μεγάλο ενδιαφέρον από το σημερινό πρόγραμμα. Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον Πανθρακικό έχοντας πολλές απουσίες. Η ψυχολογία του είναι ανεβασμένη από την επικράτηση του στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης και θέλουν πλασαριστούν όσο το δυνατό καλύτερα στη βαθμολογία στο τέλος του πρώτου γύρου.

Από την άλλη πλευρά ο Πανθρακικός βρίσκεται σε δύσκολη θέση και σε κάθε ματς στην έδρα του έχει στόχο να μην χάνει βαθμούς.

Νωρίτερα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Πλατανιά στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας. Ο Δικέφαλος του Βορρά προέρχεται από την ισοπαλία στη Λιβαδειά και η πίεση για να κατακτήσει τη νίκη είναι ιδιαίτερα μεγάλη. Μάλιστα, έγινε μεγαλύτερη μετά από το ξεκάθαρο μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη προς όλους στην ομάδα σε χθεσινή συνάντηση που έγινε με την οποία έθετε ως στόχο την κατάκτηση της δεύτερης θέσης αλλά και του Κυπέλλου.

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου

Ατρόμητος – Πανιώνιος 1-0
(88’ Λαζαρίδης)

Βέροια - Αστέρας Τρίπολης 1-0
(22’ Κόλα)

Καλλονή – Ολυμπιακός 0-2
(9’, 38’ Φορτούνης)

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου

ΠΑΟΚ – Πλατανιάς (15:00, Novasports 2) – Μήτσιος
Παναιτωλικός - Ηρακλής (17:15, Novasports 2) – Κύζας
ΠΑΣ Γιάννινα - Ξάνθη (17:15, Novasports 4) – Σπάθας
Πανθρακικός - Παναθηναϊκός (19:30, Novasports 1) – Σιδηρόπουλος

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου

ΑΕΚ - Λεβαδειακός (19:30, Novasports 1) – Κομίνης
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: