Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Ο Μουρίνιο είπε «όχι» στη Ρόμα και θέλει Γιουνάιτεντ!!!


Ο Μουρίνιο είπε «όχι» στη Ρόμα και θέλει Γιουνάιτεντ!

Βρετανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Μουρίνιο απάντησε αρνητικά σε πρόταση που του έγινε από την ιταλική ομάδα την ίδια ημέρα που απολύθηκε από την Τσέλσι.

Ο Λουίς Φαν Χάαλ ανησυχεί για τη θέση του βλέποντας ελεύθερο τον Μουρίνιο. Και αν λάβουμε υπόψη μας το σημερινό δημοσίευμα της Independent, καλά κάνει.

Τι αναφέρει αυτό; Πώς οι υπεύθυνοι της Ρόμα μόλις έμαθαν ότι ο Πορτογάλος απολύθηκε από την Τσέλσι τον προσέγγισαν εκφράζοντάς τους το ενδιαφέρον τους. Ωστόσο, ο Μουρίνιο ήταν ξεκάθαρος μαζί τους από την πρώτη στιγμή. Τους μετέφερε ότι δεν επιθυμεί να πιάσει δουλειά στην ομάδα της «αιώνιας» πόλης ρίχνοντάς τους μια μεγαλοπρεπέστατη χυλοπίτα.

Η βρετανική εφημερίδα έρχεται να δώσει μια εξήγηση σε αυτό. Στο σχετικό ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι ο Μουρίνιο θέλει διακαώς να αναλάβει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να καθίσει εκείνος στη θέση του Λουίς Φαν Χάαλ προβλέποντας ότι σύντομα ο Ολλανδός θα αποτελέσει παρελθόν.

Βλέπει ότι υπάρχουν όλα τα εφόδια που θέλει για να δουλέψει στην ομάδα του Μάντσεστερ αλλά και δύο μεγάλες προκλήσεις. Να επαναφέρει την Γιουνάιτεντ στις μεγάλες επιτυχίες αλλά και να πάρει μια μεγάλη εκδίκηση από την Τσέλσι.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: