Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Μια ανάσα από Ζντοβτς η ΑΕΚ!!


Μια ανάσα από Ζντοβτς η ΑΕΚ!


Ο Γιούρι Ζντοβτς θα είναι -εκτός απροόπτου- ο νέος προπονητής της ΑΕΚ. Ο Σλοβένος συμφώνησε με τον Μάκη Αγγελόπουλο και μένει να λυθεί το συμβόλαιό του με τη Γκαζιάντεπ για να αναλάβει την «Ένωση».

Θέμα χρόνου μοιάζει η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ από τον Γιούρι Ζντοβτς.

Ο Σλοβένος ήταν εξαρχής ο πρώτος στόχος του Μάκη Αγγελόπουλου για την αντικατάσταση του Ντράγκαν Σάκοτα και φαίνεται πως ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ βρήκε τον τρόπο να τον πετύχει.

Αξιοποιώντας ειδικό όρο που υπάρχει στο συμβόλαιο του, ο Ζντοβτς θεωρείται ότι θα μπορέσει να λύσει χωρίς προβλήματα τη συνεργασία του με την Γκαζιάντεπ. Μόλις συμβεί λοιπόν αυτό, θα μπορέσει έπειτα να ενεργοποιήσει τη συμφωνία στην οποία ήδη έχει φτάσει με την ΑΕΚ για συμβόλαιο 1,5 χρόνου με προοπτική ανανέωσης για έναν ακόμα.

Μάλιστα στο deal των δυο πλευρών προβλέπεται να ακολουθήσει τον Ζντοβτς και ο βοηθός του, Στέφανος Δέδας, χωρίς αυτό να σημαίνει όμως ότι θα αποχωρήσει ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, που θα συνεχίσει κανονικά στο τεχνικό τιμ.

Πέραν, δε, της επιτυχίας της «Ένωσης» να αποκτήσει έναν εκ των πιο ταλαντούχων προπονητών της Ευρώπης, η έλευσή του θεωρείται σημαντική και για το θέμα του Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Διότι είναι δεδομένη η αλληλο-εκτίμηση που υπάρχει μεταξύ τους από την κοινή θητεία στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και σφραγίζει την απόφαση του Έλληνα φόργουορντ να αγνοήσει τις «σειρήνες» της Μακάμπι.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: