Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Ζορίστηκε αλλά πήρε το τρίποντο η Λαμία!!

Με γκολ των Τζόκιτς και Νατσιόπουλου, η Λαμία κέρδισε 2-0 τον Πανσερραϊκό, ενώ στο ντέρμπι της επιβίωσης ο Αχαρναϊκός επικράτησε της Ζακύνθου με τέρμα του Μουστάκη.

Ζορίστηκε αλλά πήρε το τρίποντο η ΛαμίαΗ Λαμία ζορίστηκε αλλά κατάφερε να πάρει το τρίποντο με 2-0 κόντρα στον Πανσερραϊκό με δύο γκολ στο δεύτερο μέρος. Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα άνοιξε το σκορ στο 53’ με τον σουτ του Τζόκιτς έπειτα από πάσα του Πίντο, για να έρθει στο 82' ο Νατσιόπουλος και να «κλειδώσει» το τρίποντο για την ομάδα της Λαμίας. Με αυτή τη νίκη, οι Λαμιώτες ανέβηκαν στην πέμπτη θέση με 20 βαθμούς, ενώ οι Σερραίοι παρέμειναν στη δέκατη τέταρτη θέση με 14 βαθμούς.

Στο Αίγιο, Παναιγιάλειος και Αναγέννηση Καρδίτσας μοιράστηκαν από ένα βαθμό, στην μεταξύ τους λευκή ισοπαλία. Το παιχνίδι ήταν πολύ κακό από άποψη θεάματος, ενώ οι τερματοφύλακες των δύο ομάδων δεν χρειάστηκε να επέμβουν πολλές φορές. Ωστόσο, η Αναγέννηση είχε την ευκαιρία να κλέψει το τρίποντο τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση των ενενήντα, αλλά ο Πιτταράς έστειλε από πλεονεκτική θέση μόλις άουτ τη μπάλα. Με αυτόν τον πόντο, οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην 16η θέση με 13 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στην 8η θέση με 18.

Σε αντίθεση με το ματς του Αιγίου, αυτό στον Εύοσμο μεταξύ του Αγροτικού Αστέρα και του Κισσαμικού, είχε πολλές ευκαιρίες στις δύο εστίες αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Ισοπαλία με 0-0. Οι Κρητικοί μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση, είχαν ευκαιρίες για γκολ αλλά δεν τις μετουσίωσαν σε γκολ. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι, απείλησαν την εστία του Λαζαρίδη αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν και μοιραία οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό. Κάπως έτσι, ο Αγροτικός Αστέρας πέρασε στη 12η θέση, έχοντας 14 βαθμούς όπως και οι Εργοτέλης, Πανσερραϊκός και Αχαρναϊκός. Από την μεριά του, ο Κισσαμικός έπιασε στην 6η θέση τον Ολυμπιακό Βόλου με 18 βαθμούς, όσους έχει, επίσης, και η Αναγ Καρδίτσας.

Στο παιχνίδι που είχε ανοίξει την αυλαία στις 14.30, ο Αχαρναϊκός πήρε το ντέρμπι της επιβίωσης κόντρα στη Ζάκυνθο με 1-0. «Χρυσός» σκόρερ για τους Μενιδιώτες ο Μουστάκης στο 76ο λεπτό, ο οποίος με ένα εκπληκτικό σουτ χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του μετά από σαράντα εννιά ημέρες και τη νίκη τους με 2-0 επί του Αγροτικού Αστέρα.

Τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής
Κυριακή 20/12
Αχαρναϊκός-Ζάκυνθος 1-0
(76’ Μουστάκης)

Λαμία-Πανσερραϊκός 2-0
(53’ Τζόκιτς, 82’ Νατσιόπουλος)

Παναιγιάλειος-Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0

Αγροτικός Αστέρας-Κισσαμικός 0-0

ΑΕΛ-Τρίκαλα (18.00)

Δευτέρα 21/12
Πανελευσινιακός-Χανιά (15.00)
Καλλιθέα-Ολυμπιακός Βόλου
Παναχαϊκή-Απόλλων Σμύρνης
Κέρκυρα-Εργοτέλης (18.00)

Η επόμενη (14η) αγωνιστική
Κυριακή 10/01
Αγροτικός Αστέρας-Πανελευσινιακός
Χανιά-Αχαρναϊκός
Κισσαμικός-Καλλιθέα
Ζάκυνθος-Λαμία
Ολυμπιακός Βόλου-Παναχαϊκή
Πανσερραϊκός-ΑΕΛ
Απόλλων Σμύρνης-Κέρκυρα
Τρίκαλα-Παναιγιάλειος
Αναγέννηση Καρδίτσας-Εργοτέλης *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: