Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Από αύριο αξιολογεί το ρόστερ!!


Από αύριο αξιολογεί το ρόστερ

Ο Αντρέα Στραματσόνι πλέον έχει μια καλή εικόνα για το ρόστερ που έχει στη διάθεσή του στον Παναθηναϊκό και από αύριο αναλύει τις σκέψεις του για αυτό με τους υπεύθυνους.

Έχοντας κοουτσάρει τον Παναθηναϊκό ο Αντρέα Στραματσόνι έχει μια καλή εικόνα για το υλικό της ομάδας από αύριο δίνει άδεια στους παίκτες του αλλά εκείνος πιάνει μια πολύ σημαντική δουλειά. Να αξιολογήσει το ρόστερ και να κάνει τις εισηγήσεις του στους υπεύθυνους της ΠΑΕ για τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν.

Είτε αποδεσμεύσεις, είτε αποκτήσεις παικτών και –φυσικά- σε ποια θέση.

Ο Ιταλός προπονητής από αύριο θα έχει μια σειρά από επαφές με τους υπεύθυνους, παραδίδοντας την έκθεσή του για το ρόστερ αλλά και εξηγώντας τις σκέψεις του για το τι θα πρέπει να γίνει από και πέρα.

Από αυτά τα ραντεβού θα καθοριστούν πολλά για τον τρόπο που θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου.

Την ίδια στιγμή, οι συμπατριώτες του Στραματσόνι συνεχίζουν να γράφουν για παίκτες που απασχολούν τους πράσινους. Χθεσινό δημοσίευμα αναφέρει πως οι πράσινοι έχουν στο μυαλό τους τον Κρίσετινγκ ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στην Ίντερ από τον δανεισμό του στη Μπολόνια. Επίσης, στο στόχαστρο είναι και ο δεξιός μπακ χαφ, Εμπαγιέ, και αυτός της Μπολόνια, ο οποίος έχει αποφασιστεί ότι θα δοθεί δανεικός.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: