Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Όπως με τον Αστέρα στην Κομοτηνή!!


Όπως με τον Αστέρα στην Κομοτηνή

Έχοντας μείνει ικανοποιημένος από τη συνεργασία τους στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Στραματσόνι βάζει ξανά μαζί στην επίθεση του Παναθηναϊκού τους Καλτσά, Καρέλη, Πέτρις στην Κομοτηνή.

Στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης όταν αγωνίστηκαν μαζί τα πήγαν καλά. Έτσι ο Αντρέα Στραματσόνι έχοντας στο μυαλό το... ρητό ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει θα έχει και πάλι τους Καλτσά, Καρέλη Πέτριτς στην 11άδα του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Βέβαια, σε αυτό «βοήθησαν» και οι απουσίες που έχει το τριφύλλι. Ο Μπεργκ παραμένει εκτός δράσης λόγω τραυματισμού, ενώ ακόμη και τον Νίνη να ήθελε να χρησιμοποιήσει ο Στραματσόνι δεν μπορεί καθώς έμεινε εκτός αποστολής λόγω ίωσης.

Στην Αθήνα έχουν μείνει και οι Τελάντερ, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος.

Ο Ιταλός τεχνικός πρόκειται να παρατάξει και πάλι τον Παναθηναϊκό με ένα σχήμα 4-3-2-1, με τους δύο μεσοεπιθετικούς όμως να πατούν περιοχή όταν οι πράσινοι είναι στην επίθεση.

Ο Πέτριτς αναμένεται να είναι στην κορυφή της επίθεσης με τους Καρέλη και Καλτσά στα δύο άκρα. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Κουτρουμπής με τον Σάντσεθ. Στα άκρα οι Νάνο και Βεμερ και στη μεσαία γραμμή οι Ζέκα, Εσιέν Πράνιτς.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: