Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Ζητάει εξηγήσεις ο Παναθηναϊκός για το Περιστέρι!!


Ζητάει εξηγήσεις ο Παναθηναϊκός για το Περιστέρι!

Την αντίδραση του Παναθηναϊκού αναμένεται να προκαλέσει το γεγονός πως ο Ευάγγελος Κιοντζένης δεν διέκοψε το χθεσινό παιχνίδι Ατρόμητος-Πανιώνιος μετά από ρίψη φωτοβολίδων και κροτίδων.

Ιδιαίτερα ενοχλημένοι από την απόφαση του διαιτητή του χθεσινού αγώνα Ατρόμητος-Πανιώνιος, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, ήταν χθες το βράδυ στον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» ενημερώθηκαν κατά τη διάρκεια της αναχώρησής τους για την Αλεξανδρούπολη και τον αγώνα με τον Πανθρακικό, πως ο Ευάγγελος Κιοντζένης δεν διέκοψε ποτέ το παιχνίδι, αν και έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο δύο φωτοβολίες ευθείας βολής.

Η μία ήταν στο 7’ στην πλευρά που ήταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Σωκράτης Διούδης, και η άλλη στο 88’, αμέσως μετά την επίτευξη του νικητήριου γκολ για την ομάδα του Περιστερίου.

Το μόνο που έκανε ο Ξανθιώτης ρέφερι ήταν να κάνει συστάσεις στον τεχνικό διευθυντή του Ατρόμητου, Γιάννη Αγγελόπουλο, χωρίς να διακόψει ως όφειλε τον αγώνα που έπεσαν στο γήπεδο.

Στον Παναθηναϊκό δεν σκοπεύουν να αφήσουν έτσι το θέμα και ψάχνουν βίντεο των περιστατικών για να τα στείλουν στον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, και τη Σούπερ Λίγκα, ζητώντας εξηγήσεις και απαντήσεις για «τα δύο μέτρα και δύο σταθμά που μονίμως εφαρμόζονται από την πολιτεία και τις κεφαλές του ελληνικού ποδοσφαίρου».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: