Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Στη λίστα της ΑΕΚ ο Ελ Γκανασί!


Στη λίστα της ΑΕΚ ο Ελ Γκανασί

Την περίπτωση του Βελγομαροκινού εξτρέμ, Γιασίν Ελ Γκανασί, που μένει ελεύθερος από τη Στάμπαεκ φέρονται να εξετάζουν στην ΑΕΚ, καθώς ο 25χρονος άσος έχει προταθεί στην «Ένωση».

Δεδομένη θεωρείται η προετοιμασία της ΑΕΚ εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς δέχεται καθημερινά προτάσεις από μάνατζερ για διάφορους ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων – σύμφωνα με την εφημερίδα Goal – ο Γιασίν Ελ Γκανασί.

Ο Βελγομαροκινός εξτρέμ μένει ελεύθερος από τη Στάμπαεκ και έχει προταθεί στην «Ένωση», στην οποία έτσι κι αλλιώς κινούνται για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής της ομάδας.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός μένει ελεύθερος σε λίγες ημέρες και ήδη ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού δεν προτίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με το νορβηγικό σύλλογο.

Ο διεθνής άσος προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν με 3 γκολ και 14 ασίστ σε 26 ματς, κάτι που όπως είναι φυσικό έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.

Από την πλευρά τους, στην ΑΕΚ εξετάζουν προσεκτικά μία-μία όλες τις περιπτώσεις, χωρίς να βιάζονται και να ελλοχεύει ο κίνδυνος να κάνουν λάθος.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: