Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Τι ζήτησε η Καλλονή από Μαρινάκη!!


Τι ζήτησε η Καλλονή από Μαρινάκη

Συνάντηση με τον πρόεδρο και τον γενικό διευθυντή της Καλλονής είχε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και μεταξύ άλλων συζήτησαν το ενδεχόμενο οι νησιώτες να πάρουν κάποιους παίκτες ως δανεικούς από τον Ολυμπιακό.

Από κοντά παρακολούθησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον τελευταίο αγώνα του Ολυμπιακού για το 2015 με την Καλλονή, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών, όπως αποκαλύπτει το lesvospost.com, είχε συνάντηση για περίπου 20 λεπτά μετά το τέλος του αγώνα με τον πρόεδρο της Καλλονής, Νίκο Μιχαλάκη, αλλά και με τον γενικό διευθυντή της ομάδας της Λέσβου, Προκόπη Καρτάλη.

Οι τρεις άνδρες, παρουσία και του Σάββα Θεοδωρίδη, συζήτησαν διάφορα θέματα, όπως για το ελληνικό ποδόσφαιρο, τη δύσκολη κατάσταση που βρίσκονται οι νησιώτες και στο τέλος έγινε μία κουβέντα για το ενδεχόμενο να παραχωρηθούν ως δανεικοί κάποιοι παίκτες από τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Από την πλευρά του, ο κ. Μαρινάκης φέρεται να ρώτησε τους παράγοντες της Καλλονής για τον Γιώργο Ξύδα, ο οποίος είχε καλή απόδοση στο χθεσινό ματς, ενώ για λίγα λεπτά παρέστη στη συνάντηση και ο αρχηγός της νησιωτικής ομάδας, Γιώργος Μανούσος.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: