Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Ώρα μηδέν στον Παναιγιάλειο!!


Ώρα μηδέν στον Παναιγιάλειο

Δραματική η κατάσταση στον Παναγιάλειο, ο πρόεδρος Αντώνης Ρέλλας έκανε λόγο για εξαπάτηση της ομάδας, ενώ ο Αιγύπτιος Μοχάμεντ Μορσέντι, που ήταν έτοιμος μπει στην ομάδα, απέσυρε το ενδιαφέρον του.

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για τον Παναιγιαλείου, αφού υπάρχει πιθανότητα να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, ενώ και ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας, Μοχάμεντ Μορσέντι, που ήταν έτοιμος να αναλάβει την ομάδα, απέσυρε το ενδιαφέρον του.

Μετά το τέλος της σημερινής αναμέτρησης με την Αναγέννηση Καρδίτσα (0-0), ο πρόεδρος Αντώνης Ρέλλας, έκανε λόγο για «εξαπάτηση», και έριξε… βολές στη γνωστή νομικό, Ελένη Μαρούπα, η οποία είχε αποκαλύψει σε τηλεοπτική εκπομπή πως ο Παναιγιάλειος θα αποβληθεί από το κουπόνι στοιχήματος του ΟΠΑΠ, διότι εμπλεκόταν σε παιχνίδι που ήταν ύποπτο προς χειραγώγηση (με τον Αχαρναϊκό). Πράγμα που εν τέλει έγινε, αφού πριν από λίγες ημέρες η ΕΕΑ αποφάσισε να βγάλει από το κουπόνι στοιχήματος του ΟΠΑΠ τόσο την ομάδα του Αιγίου όσο και τον Αχαρναϊκό.

Πλέον, το μέλλον του Παναιγιάλειο στο πρωτάθλημα της Football League βρίσκεται στον αέρα, από τη στιγμή που ο Μοχάμεντ Μορσέντι, αποφάσισε να μην εμπλακεί στα διοικητικά της ομάδας και οι επόμενες ώρες αναμένεται να είναι ιδιαίτερα κρίσιμες.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: