Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Τούντορ: «Όταν παίζαμε καλά, δεν κερδίζαμε» (video)


Τούντορ: «Όταν παίζαμε καλά, δεν κερδίζαμε» (video)

Δεν έδειξε να ανησυχεί ο Ιγκόρ Τούντορ για την εικόνα του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Πλατανιά και μίλησε για τις κλασικές ευκαιρίες που είχε η ομάδα του.


Ο Ιγκόρ Τούντορ στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες που είχε ο ΠΑΟΚ στο ματς με τον Πλατανιά (1-0) και σχολίασε ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχασε βαθμούς σε ματς που είχε καλή απόδοση.

«Κερδίσαμε τα τρία από τα τελευταία παιχνίδια, οπότε δεν έχω λόγο να ανησυχώ...», σχολίασε αρχικά.

Αναλυτικά μίλησε για:

-τις αποδοκιμασίες από τον κόσμο στην Τούμπα: «Είναι λογικό όταν κάποιος δεν είναι ευχαριστημένος να εκφράζει τα συναισθήματα του, για αυτό έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι και ήμασταν προετοιμασμένοι για αυτό. Είχα πει στους παίκτες μου ότι ο Πλατανιάς είναι μία πολύ καλή ομάδα, που παίζει ενδιαφέρον ποδόσφαιρο και έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο στο οποίο οι δύο ομάδες αναλώθηκαν στις προσωπικές μονομαχίες γιατί και η αντίπαλη ομάδα έπαιζε με το ίδιο σύστημα.

Είχαμε και οι δύο τρεις παίκτες στην άμυνα, τρεις στο κέντρο και δύο μπροστά και το παιχνίδι πήγε σε προσωπικές μονομαχίες. Σε τέτοια παιχνίδια η ομάδα που έχει τους καλύτερους παίκτες κυριαρχεί. Αν θέλουμε να μιλήσουμε για την κατοχή και την κυριαρχία, ήταν ένα μοιρασμένο το παιχνίδι. Εμείς πετύχαμε ένα γκολ, θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει άλλα τρία και εκείνοι δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι αντίστοιχο. Ξέρω ότι ο κόσμος περιμένει πάντα κάτι περισσότερο, αλλά μερικές φορές η εμφάνιση έχει να κάνει και με τον αντίπαλο.

Αξίζαμε να κερδίσουμε και τελειώνουμε το πρώτο μισό της σεζόν με καλό τρόπο. Θυμάμαι και μία περίοδο φέτος που παίζαμε καλά, αλλά δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε. Τώρα οι εμφανίσεις μας δεν είναι σε αυτό το επίπεδο, αλλά δεν μπορεί κανείς να πει ότι δεν αξίζαμε τη νίκη. Ο Πλατανιάς είναι μία καλή ομάδα, αλλά εμείς αξίζαμε τη νίκη».

-το πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΟΚ με το οποίο επικράτησε: «Δεν μιλήσαμε μετά το τέλος του αγώνα, γιατί υπήρχε μία αναστάτωση μετά το τέλος του αγώνα έξω από τα αποδυτήρια των δύο ομάδων. Εγώ από τη θέση που βρισκόμουν δεν έχω καλή οπτική γωνία για να έχω καθαρή εικόνα για τη φάση».

-τους πολλούς τραυματισμούς το τελευταίο χρονικό διάστημα: «Σήμερα δεν είναι μυϊκά τα προβλήματα μας, αλλά έχουμε συζητήσει αρκετά το τελευταίο διάστημα για το συγκεκριμένο θέμα. Ο μέσος όρος των τραυματισμών που έχουμε δεν είναι πάνω από τα αναμενόμενα και αυτό συμβαίνει γιατί υπάρχουν συγκεκριμένοι παίκτες που έχουν προβλήματα. Από εκεί και πέρα είχαμε προβλήματα παικτών που ενσωματώθηκαν αργότερα στην ομάδα και δεν έκαναν προετοιμασία μαζί μας, όπως είναι ο Αντόνις, ο Τσίμιροτ ή ο Μπερμπάτοφ...».

-τις καθυστερήσεις που έκαναν οι παίκτες του: «Δεν έχω δώσει τέτοια οδηγία, αν έγινε, έγινε γιατί οι ποδοσφαιριστές το έκαναν εκείνη την ώρα μέσα στον αγώνα. Υπάρχει μία μεγάλη υποτίμηση των παικτών που έρχονται να παίξουν εδώ, δεν θα πρέπει να υποτιμάμε τις ομάδες που έρχονται να παίξουν εδώ. Επειδή είμαστε ο ΠΑΟΚ, εσείς θεωρείτε ότι θα πρέπει να κερδίζουμε ομάδες όπως είναι ο Πλατανιάς με 5-0 ή 6-0. Δε γίνεται αυτό...

Όπως είπα και πριν, εμείς θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ, ο αντίπαλος δεν μπορούσε να κάνει κάτι, δεν είχε κλασσικές ευκαιρίες. Αν θέλετε να σας δώσω ένα στοιχείο από την παρουσία μας μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος στον αριθμό των μεταβιβάσεων που καταλήγουν στην μεγάλη περιοχή, είναι πρώτος στα σουτ, είναι δεύτερος στις τελικές και αυτό δείχνει πολλά για τον τρόπο που αγωνιζόμαστε στον αγωνιστικό χώρο».

- την οπισθοχώρηση των παικτών του μετά το 1-0: «Συμβαίνει αυτό στο ποδόσφαιρο, είναι λογικό και λίγο ψυχολογικό όταν είσαι μπροστά στο σκορ και δέχεσαι πίεση. Αμυνθήκαμε σωστά στο καλό διάστημα του Πλατανιά και αυτό μου άρεσε εμένα προσωπικά".

- το τι δεν του άρεσε μέχρι στιγμής στην ομάδα του: «Αυτή είναι μία ενδιαφέρουσα και επικίνδυνη ερώτηση γιατί μπορεί να πω κάτι που μπορεί να μην αρέσει σε κάποιον...».

Δείτε από το 37:40 και μετά τα όσα δήλωσε ο Ιγκόρ Τούντορ




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: