Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Επιβράβευσαν Δημητριάδη οι οπαδοί του ΠΑΟΚ!!


Επιβράβευσαν Δημητριάδη οι οπαδοί του ΠΑΟΚ

Τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη του ΠΑΟΚ στον πρόσφατο αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου για το Κύπελλο Ελλάδας κέρδισε ο Τάσος Δημητριάδης, ο οποίος έκανε στο συγκεκριμένο ματς το ντεμπούτο του.

Ο Τάσος Δημητριάδης έκανε ονειρεμένο ντεμπούτο με την φανέλα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου και επιβραβεύτηκε από τους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι με την ψήφο τους τον ανέδειξαν σε «Fans’ Man of the Match» της αναμέτρησης για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ήταν ένα παιχνίδι που Ίγκορ Τούντορ αποφάσισε να πρωτοτυπήσει για τα ελληνικά δεδομένα και να ρίξει στην μάχη παίκτες από την Κ20. Οι νεαροί αθλητές άρπαξαν από τα…μαλλιά την ευκαιρία που τους δόθηκε και κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας από την ομάδα της Μαγνησίας, όντας καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που δύσκολα θα ξεχάσει την αναμέτρηση είναι ο Τάσος Δημητριάδης, ο οποίος στην πρώτη του συμμετοχή με τον Δικέφαλο πέτυχε ένα πανέμορφο τέρμα και ήταν εξαιρετικός σε όλο το παιχνίδι, κυριαρχώντας στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Στην ψηφοφορία του paokfc.gr για τον Fans’ Man of the Match, ο νεαρός μέσος άσος έλαβε το 34,29% των ψήφων του κοινού και άφησε πίσω του τον Τέρι Αντόνις, ο οποίος έδειξε και πάλι θετικά στοιχεία και ήταν εξαιρετικά μαχητικός, ενώ πέτυχε και το γκολ της νίκης, το οποίο κακώς ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ, και τον Νίκο Μελίσσα, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με τα Ασπρόμαυρα και ήταν εκεί όταν η ομάδα τον χρειάστηκε.

Ο Δημητριάδης την φετινή σεζόν έχει καθοριστικό ρόλο με την παρουσία του στην Κ20 του Δικεφάλου και αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις με την ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς. Πέρα από την γενική απόδοση προσφέρει σημαντικά στον τομέα του σκοραρίσματος καθώς μετράει ήδη έξι τέρματα. Το μέλλον του ανήκει και όλοι ευελπιστούν ότι μέσα από την σκληρή δουλειά θα καταφέρει να έχει την αναμενόμενη εξέλιξη.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: