Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Ζιντάν: «Υποστηρίζω τον Μπενίτεθ»


Ζιντάν: «Υποστηρίζω τον Μπενίτεθ»

Τέλος στις φήμες που τον θέλουν να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης, αντικαθιστώντας τον Ράφα Μπενίτεθ, έβαλε ο Ζινεντίν Ζιντάν. «Κάνει καλή δουλειά στην πρώτη ομάδα», τόνισε.

Στο πλευρό του Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος το τελευταίο διάστημα δέχεται δριμεία κριτική από τον ισπανικό Τύπο για τις μέτριες εμφανίσεις της Ρεάλ Μαδρίτης και τα άσχημα αποτελέσματα που έχει κυρίως στο πρωτάθλημα, τάχθηκε ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Γάλλος πλέον προπονητής υπογράμμισε πως αυτή τη στιγμή εργάζεται στη δεύτερη ομάδα των «μερένχες», ενώ τόνισε ότι υποστηρίζει τον Ισπανό συνάδελφό του.

«Είμαι εδώ με την Καστίγια και μόνο αυτή σκέφτομαι. Αυτό που έχει σημασία είναι να συνεχιστεί η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου. Δεν διαβάζω τι γράφεται για μένα. Έχω επίγνωση του τι συμβαίνει, όμως είμαι ήρεμος γιατί αυτό που έχω να κάνω είναι να ασχοληθώ μόνο με την Καστίγια και όχι με άλλα πράγματα», ανέφερε αρχικά ο παλαίμαχος άσος του συλλόγου και πρόσθεσε:

«Υποστηρίζω τον Μπενίτεθ. Κάνει καλή δουλειά στην πρώτη ομάδα. Είναι φυσιολογικό όταν χάνεις ένα ή δύο ματς να υπάρχει κριτική».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: