Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Αφού θέλετε πέναλτι μαϊμού, δείτε εδώ!!


Αφού θέλετε πέναλτι μαϊμού, δείτε εδώ!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος «φωνάζει» μέσα από το sport-fm.gr ότι, «εδώ θα ξεχάσουμε κι όσα ξέραμε»!

• Αφού το είδαμε κι αυτό, να γίνεται θέμα στον Τύπο, μία διαιτησία που άγγιξε το τέλειο, τα έχουμε δει όλα.

• Ο Μάνταλος χθες στη Μυτιλήνη σφύριξε 21 φάουλ εις βάρος του Ολυμπιακού και 13 υπέρ. Έβγαλε σωστά όλες τις κάρτες. Οι επόπτες του ήταν «ηλεκτρονικοί», δεν έχασαν καμία φάση. Τα δύο πέναλτι ήταν εξόφθαλμα. Το ένα χέρι πασιφανές και το άλλο ανατροπή από τον γκολκίπερ. Αν δεν ήταν αυτό πέναλτι κι αποβολή, ποιο μπορεί να είναι;

• Γιατί δεν μας λένε: ο γκολκίπερ βρήκε μπάλα; Όχι. Έπεσε για να βρει μπάλα, δεν βρήκε μπάλα και βρήκε τον Φορτούνη. Τι πιο απλό. Τι πιο ξεκάθαρο. Θέλετε να δείτε πέναλτι μαϊμού σε ανάλογη περίπτωση; Δείτε σε ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, στο 0.23.



• Είδατε τι τεράστια διαφορά έχει το ένα πέναλτι από το άλλο; Στο ένα ο Νικοπολίδης τραβιέται για να μην ακουμπήσει τον Παπαδόπουλο. Στο άλλο ο τερματοφύλακας της Καλλονής Δάφκος βρίσκει με το σώμα του και με τα χέρια του τον Φορτούνη.

• Συγνώμη, αλλά εδώ θα ξεχάσουμε κι όσα ξέραμε τόσα χρόνια ρε παιδιά. Για σταθείτε λίγο. Εγώ το καταλαβαίνω ότι μέσα στο πρόγραμμα είναι κι οι δήθεν διαμαρτυρίες και η προπαγάνδα και το παραμυθάκι και όλα. Αλλά μην ξεπερνάμε όλα τα όρια. Είναι μία φάση αμφισβητούμενη, εκεί πες ό,τι θέλεις. Αλλά όχι και στις τόσο καθαρές.

• Δηλαδή, ο Φορτούνης τι μας λέτε ότι θέλει να κάνει; Ενώ έχει περάσει τον γκολκίπερ, αντί να μπει με την μπάλα στα δίκτυα, όπως έκανε στο 1.13, στο Φέγενορντ-Ολυμπιακός εδώ, προτιμάει να κάνει βουτιά για να κερδίσει πέναλτι; Θα μας τρελάνετε τώρα;



• Αλλά με όλα αυτά, φτάσαμε στο σημείο χθες, κάποιοι στην Καλλονη να διαμαρτύρονταν για φάουλ του Μποτία στον Μάρκοβιτς και το ριπλέϊ να μας δείχνει ότι ο σέντερ φορ είχε τραβήξει τόσο πολύ το σορτσάκι του στόπερ, που κόντεψε να του το βγάλει!
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: