Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Ξεκάθαρο μήνυμα Σαββίδη: «Champions League και Κύπελλο»


Ξεκάθαρο μήνυμα Σαββίδη: «Champions League και Κύπελλο»

Την κατάκτηση του Κυπέλλου, την κατάληψη της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα και τη συμμετοχή της ομάδας στο Champions League της επόμενης σεζόν έθεσε ο Ιβάν Σαββίδη στην πολύωρη σύσκεψη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Όλα τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τον Ιγκόρ Τούντορ και τον Φρανκ Άρνεσεν κάλεσε στο γραφείο του ο Ιβάν Σαββίδη, λίγη ώρα μετά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη για διάφορες επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Ο μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ ζήτησε εξηγήσεις για την πορεία της ομάδας στο πρώτο μισό της σεζόν, τονίζοντας ότι σε κάποιους τομείς περίμενε άλλα πράγματα και άλλα είδε.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου άκουσε έναν-έναν όλους τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι του εξήγησαν ο καθένας από τη δική του μεριά τους λόγους για τους οποίους ο ΠΑΟΚ δεν βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία και δεν κατάφερε να περάσει στους «32» του Europa League.

Σε κάποια στιγμή ο Σαββίδης απευθύνθηκε στους Άρνεσεν και Τούντορ, στους οποίους τόνισε ότι περιμένει το μάξιμουμ από όλους και στη συνέχεια έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα όσον αφορά τους στόχους της ομάδας τη φετινή σεζόν.

«Θέλω να βγούμε δεύτεροι στο πρωτάθλημα και να πάμε στον τελικό για να πάρουμε το Κύπελλο», τόνισε ο ομογενής επιχειρηματίας. Όσον αφορά τα μεταγραφικά, ο Ιβάν Σαββίδης δεν θέλησε να τοποθετηθεί και σύντομα αναμένεται να έχει σχετικές επαφές μέχρι αύριο με καθέναν από τους υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματος.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: