Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Στραματσόνι: «Οι άλλοι πρέπει να προβληματίζονται αν θα παίξουν με τον Παναθηναϊκό»


Στραματσόνι: «Οι άλλοι πρέπει να προβληματίζονται αν θα παίξουν με τον Παναθηναϊκό»

Το γεγονός ότι οι άλλες ομάδες πρέπει να σκέφτονται μήπως παίξουν με τον Παναθηναϊκό και όχι το αντίθετο, υπερτόνισε στις δηλώσεις του ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Αντρέα Στραματσόνι.

Δεν του αρέσει να χάνει και για αυτό το λόγο ήταν εκνευρισμένος μετά τη λήξη του αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Αντρέα Στραματσόνι, όπως δήλωσε ο ίδιος ο Ιταλός στη συνέντευξη Τύπου.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του, ενώ σε ερώτηση αν έχει προτίμηση για τον αντίπαλο στην επόμενη φάση, τόνισε ότι οι άλλες ομάδες πρέπει να προβληματίζονται στην πιθανότητα να παίξουν με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντρέα Στραματσόνι:

Για τον έντονο εκνευρισμό του:
«Πρώτα απ' όλα θέλω να πω συγγνώμη. Δεν ήξερα ότι και στο Κύπελλο πρέπει να μιλάω αμέσως μετά το ματς. Το καταλαβαίνω για τα παιχνίδια πρωταθλήματος, οπότε και πάλι ζητάω συγγνώμη.

Δεν μου αρέσει να χάνω γενικά και δεν μου αρέσει να χάνω όταν έχουμε πολλές ευκαιρίες. Πρέπει να είσαι “πεινασμένος”, “εκνευρισμένος” σαν και μένα μέσα στην περιοχή και να θέλεις να κερδίσεις το παιχνίδι. Δεν είναι καλό να χάνουμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο όμως.

Θέλω να πω μπράβο στα Γιάννινα και στο τέλος έπαιξαν πολύ επιθετικά, γέμισαν την περιοχή και θα μπορούσαν να βάλουν και άλλο γκολ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο όμως. Πρέπει να μαθαίνεις το μάθημα σου και να "κρατάς" το παιχνίδι γιατί μπορεί την πατήσεις».

Για το αν έχει κάποια προτίμηση όπως εξέφρασε ο Ίγκορ Τούντορ: «Θέλουμε να πάμε όσο το δυνατόν πιο μακριά. Όταν θες να φτάσεις στην κατάκτηση του Κυπέλλου πρέπει να αντιμετωπίσεις όλους τους αντιπάλους. Είμαστε Παναθηναϊκός και οι άλλοι πρέπει να νοιάζονται για το αν θα παίξουν μαζί μας όχι εμείς για αυτούς».

Για την απόδοση του Λουντ: «Για να είμαι ειλικρινής και ρεαλιστής η ομάδα αποτελείται από έμπειρους και νεαρούς ποδοσφαιριστές και η δουλειά μου να βελτιώσω τους νέους παίκτες και ο Λουντ είναι ένας απ' αυτούς και δουλεύει σκληρά και σήμερα τα πήγε καλά. Πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει σε αυτό το ρυθμό και ειδικά οι νεαροί ποδοσφαιριστές».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: