Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Στραματσόνι: «Πρέπει να είμαστε πιο άγριοι»


Στραματσόνι: «Πρέπει να είμαστε πιο άγριοι»

Ευχαριστημένος με την απόδοση της ομάδας του αλλά όχι με την αποτελεσματικότητα του εμφανίστηκε ο Αντρέα Στραματσόνι, στις δηλώσεις του μετά την λήξη του αγώνα με τον ΠΑΣ.

Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αντρέα Στραματσόνι με την εικόνα της ομάδας του στο τελευταίο δίλεπτο του αγώνα με τον ΠΑΣ.

Ο Παναθηναϊκός έμεινε πίσω στο σκορ στο 93’ και ο ΠΑΣ που ήθελε άλλο ένα γκολ για να περάσει στην επόμενη φάση, πίεσε αμέσως. Ο Στραματσόνι είδες τους παίκτες του να μην μπορούν να αντιδράσουν και τον ΠΑΣ να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο φινάλε.

Ο εκνευρισμός του Ιταλού φάνηκε με το σφύριγμα της λήξης, αφού αποχώρησε αμέσως από τον πάγκο και κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια χωρίς να κάνει δήλωση στον OTE TV.

Λίγα λεπτά μετά και ενώ είχε ηρεμήσει επανήλθε για να μιλήσει στην κάμερα.

«Ήταν ένα καλό μάθημα για εμάς. Αντί το παιχνίδια να λήξει 3-0 έληξε 0-1. Όταν κάνεις 10 με 12 ευκαιρίες και δεν τις τελειώνεις θα κινδυνεύσεις. Πρέπει να είμαστε πιο άγριοι στο παιχνίδι μας. Σήμερα ήμασταν μαλακοί.

Δεν έχω παράπονο από την απόδοση των παικτών μου στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, κάναμε ευκαιρίες αλλά έπρεπε να τις τελειώσουμε. Είμαι ευχαριστημένος αλλά πρέπει να δουλέψουμε σε κάποια πράγματα. Περιμένω περισσότερα πράγματα από κάποιους παίκτες».

Ο Ιταλός μίλησε και για τη συνέχεια της διοργάνωσης που φέρνει τον Παναθηναϊκό στην αυριανή κλήρωση για τους «8».

«Συνεχίζουμε και περιμένουμε να δούμε τον αντίπαλο μας. Σε αυτό το στάδιο πλέον όλες οι ομάδες είναι καλές. Δεν ανησυχούμε όμως, είμαστε ο Παναθηναϊκός και οι άλλοι θα πρέπει να ανησυχούν για εμάς.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: