Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Ράντονιτς: «Παίξαμε σωστά από το ξεκίνημα του ματς»


Ράντονιτς: «Παίξαμε σωστά από το ξεκίνημα του ματς»

Ικανοποιημένος από τη συνολική προσπάθεια των παικτών του ήταν ο Ντέγιαν Ράντονιτς, μετά τη μεγάλη νίκη του Ερυθρού Αστέρα επί του Παναθηναϊκού.

Πολύ σωστή προσέγγιση στο παιχνίδι, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, είχε ο Ερυθρός Αστέρας στη νίκη επί του Παναθηναϊκού, όπως υποστήριξε ο Ντέγιαν Ράντονιτς.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη. Νομίζω ότι από το ξεκίνημα παίξαμε σωστά. Κάναμε κάποια λάθη στον τρόπο της άμυνας και των ριμπάουντ. Στο πρώτο και το δεύτερο δεκάλεπτο, ο Παναθηναϊκός πήρε εννιά επιθετικά ριμπάουντ. Αλλά με έξυπνη τακτική στην επίθεση και καλή άμυνα ήταν ισορροπημένο το σκορ, στο τέλος της δεύτερης περιόδου ήταν σημαντικό ότι βρήκαμε κάποιους πόντους. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το δεύτερο ημίχρονο. Προηγούμασταν. Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι και να κερδίσει. Παλέψαμε καλά και σε συνδυασμό με την συνοχή στην άμυνα και την καλή επίθεση κερδίσαμε», δήλωσε ο Ντέγιαν Ράντονιτς.

Ο Τάρενς Κίνσεϊ, από τη μεριά του, είπε: «Πήγαμε καλά σε γενικές γραμμές. Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν δύσκολο. Χάσαμε κάποια ριμπάουντ και κάποιες κατοχές, αλλά στην πορεία βελτιωθήκαμε. Γίναμε πιο ανταγωνιστικοί και ήμασταν συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: