Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

«Μαραθώνιος» για μεταγραφές στον ΠΑΟΚ!!


«Μαραθώνιος» για μεταγραφές στον ΠΑΟΚ

Στην τελική ευθεία τα «ψώνια» του ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο. Μετά από πολύωρη συνάντηση, υπό την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη, τέθηκαν όλες οι λεπτομέρειες στο τραπέζι και πλέον ξεκινά η υλοποίηση μεταγραφών.

Πέραν του Κυπέλλου και της πρόκρισης επί της Καλλονής, η μέρα στον ΠΑΟΚ κύλησε έντονα και σε ρυθμό μεταγραφών.

Η αρχή δόθηκε στη σουίτα του Ιβάν Σαββίδη, στην Τούμπα, όπου ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ είχε τον πρώτο κύκλο επαφών με τους συμβούλους του και τους αρμόδιους για τα μεταγραφικά ζητήματα. H συζήτηση, ωστόσο, «φούντωσε» το βράδυ στο Μακεδονία Παλάς.

Εκεί όπου για κάτι παραπάνω από 4 ώρες οι άνθρωποι του Δικεφάλου έριξαν στο τραπέζι όλες τις λεπτομέρειες για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν μέσα στον Γενάρη, με στόχο την ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας. Πάντα βάσει των «θέλω» του Ιγκόρ Τούντορ, αλλά και του μπάτζετ που θα θέσει προς διάθεση το αφεντικό της ΠΑΕ.

Στην πολύωρη κουβέντα, ο Σαββίδης ενημερώθηκε λεπτομερώς για όλα τα ανοιχτά «μέτωπα» και είναι πιθανόν ακόμα και σήμερα να άναψε το πράσινο φως για να προχωρήσουν συγκεκριμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, για τους οποίους έχει ήδη γίνει μια προεργασία από τον Φρανκ Άρνεσεν. Είναι δεδομένο, άλλωστε, πως ο Δικέφαλος του βορρά θα κινηθεί για επιτελικό μέσο και από 'κει και πέρα ανάλογα με το που «πονά», σύμφωνα πάντα με την έκθεση του Τούντορ.

Ουσιαστικά, στο σημερινό ραντεβού πάρθηκαν αποφάσεις και «κηρύχθηκε» η αντίστροφη μέτρηση για την υλοποίηση μεταγραφών, με στόχο προσθήκες που θα βοήθησουν τον ΠΑΟΚ στο δεύτερο μισό της σεζόν για την κατάκτηση του Κυπέλλου και την κατάληψη της δεύτερης θέσης στη Σούπερ Λίγκα. Λεπτομέρειες με... ονόματα και διευθύνσεις προσεχώς!
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: