Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016

Επίσκεψη ελπίδας από τον Αρκαδικό!!


Επίσκεψη ελπίδας από τον Αρκαδικό

Κοντά στους μαθητές του 4ου Λυκείου Τρίπολης και του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου βρέθηκε αντιπροσωπεία της ομάδας του Αρκαδικού, συνεχίζοντας με επιτυχία το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης που υλοποιεί.

Οι αθλητές Χριστόφορος Στεφανίδης, Άκης Καλλινικίδης και Ντέβον Βαν Όοστρουμ, συνοδευόμενοι από τον γενικό αρχηγό του Αρκαδικού, Τάκη Παγκράτη, βρέθηκαν κοντά στους μαθητές του 4ου Λυκείου Τρίπολης και του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου, συνομίλησαν με τα παιδιά και φωτογραφήθηκαν μαζί τους, χαρίζοντας ενθουσιασμό και ελπίδα.

Παράλληλα, μοίρασαν συμβολικά δώρα και αυτόγραφα, απάντησαν σε ερωτήσεις των μαθητών, ενώ έδωσαν και προσκλήσεις για το σημαντικό παιχνίδι του Σαββάτου με την Κηφισιά, στις 17:00 στο ΔΑΚ Τρίπολης.

Όπως είναι φυσικό, η ικανοποίηση στα πρόσωπα των μαθητών-φίλων του Αρκαδικού ήταν έκδηλη και το ραντεβού ανανεώθηκε για το ερχόμενο Σάββατο, στο γήπεδο, με την παρουσία μαθητικής εξέδρας.

Την αντιπροσωπεία της ομάδας υποδέχθηκαν οι διευθυντές των σχολικών μονάδων, κος Ζαφειρόπουλος Παναγιώτης και κα. Κιντή Σοφία, τονίζοντας τη σημαντικότητα τέτοιων πρωτοβουλιών, που συμβάλουν στην προαγωγή και προώθηση του αθλητισμού και ευχαριστώντας για την επίσκεψη και την ανάσα χαράς που προσέφεραν οι παίκτες στα παιδιά.

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: