Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016

Λι: «Ήρθα για να πάρουμε νίκες και να σωθούμε»


Λι: «Ήρθα για να πάρουμε νίκες και να σωθούμε»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τα όσα συνάντησε στην Τρίπολη δήλωσε το νέο απόκτημα του Αρκαδικού, Τζόναθαν Λι, που θέλει να συμβάλει στην προσπάθεια των νεοφώτιστων να σωθούν.

Αναλυτικά, ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε για:

-το λόγο που επέλεξε τον Αρκαδικό: «Αποφάσισα να δεχτώ την πρόταση του Αρκαδικού γιατί συμμετέχει σε ένα πρωτάθλημα, το οποίο σέβονται άπαντες. Αυτό από μόνο του είναι ένα κίνητρο για μένα. Ωστόσο, ήταν σημαντικό το γεγονός πως η ομάδα έδειξε πως με θέλει και θέλει να την βοηθήσω να πάρει νίκες. Γι’ αυτό ήρθα, για να πάρουμε νίκες», τόνισε ο Λι στην πρώτη του τοποθέτηση.

-την πρώτη του εβδομάδα στην Ελλάδα: «Η Ελλάδα είναι μια υπέροχη χώρα, ο καιρός διαφέρει αρκετά από τις χώρες που είχα αγωνιστεί μέχρι σήμερα αν και έχουν… φροντίσει να με ενημερώσουν για το κλίμα της Τρίπολης. Στην ομάδα άπαντες μου φέρονται εξαιρετικά, οι συμπαίκτες μου είναι καλά παιδιά, ενώ κάτι πολύ σημαντικό για μένα, το φαγητό είναι υπέροχο».

-το παιχνίδι με την Κηφισιά: «Ξέρω πως το Σάββατο έχουμε ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι. Παλεύουμε για την σωτηρία μας και κάθε ματς είναι ξεχωριστό. Είμαι λίγο διάστημα εδώ, αλλά οι προπονήσεις έχουν πάει εξαιρετικά αυτή την εβδομάδα και βλέπω πως όλοι μας δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι, αλλά δεν αρκεί αυτό. Χρειαζόμαστε και τον κόσμο μας, θέλουμε να είναι κοντά μας και να αποτελέσει τον έκτο παίκτη μας. Ακούγεται συχνά, το ξέρω, αλλά παίζει μεγάλο ρόλο και για εμάς και για τον αντίπαλο. Περιμένουμε ένα γεμάτο γήπεδο».

-την υπόσχεση προς τον κόσμο: «Οι φίλαθλοι μας θα πρέπει να ξέρουν πως για μένα είναι μια σημαντική ευκαιρία ο Αρκαδικός. Θα παίξω με όλη μου την ψυχή, θα βγάλω στο γήπεδο όλη μου την ενέργεια και θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να βοηθήσω την ομάδα. Περιμένω με αγωνία το παιχνίδι με την Κηφισιά για να έχω την πρώτη επαφή μαζί τους».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: