Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Μπαρμπόσα: «Το θέμα είναι να νικά παντού η ΑΕΚ»


Μπαρμπόσα: «Το θέμα είναι να νικά παντού η ΑΕΚ»

Καλά τα βραβεία, αλλά προέχουν οι επιτυχίες της ΑΕΚ, όπως είπε ο Έλντερ Μπαρμπόσα. Παραλαμβάνοντας το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 17ης αγωνιστικής, σημείωσε ότι το θέμα είναι νικά παντού η ομάδα.

Ικανοποιημένος για το βραβείο του καλύτερο γκολ της 17ης αγωνιστικής -και ακόμα πιο χαρούμενος που αυτό συνοδεύτηκε από επιτυχία της ΑΕΚ- εμφανίστηκε ο Έλντερ Μπαρμπόσα.

Παραλαμβάνοντας το σχετικό έπαθλο για το όμορφο τέρμα που πέτυχε απέναντι στην Ξάνθη, ο Πορτογάλος σημείωσε ότι πιο σημαντικό από τις ατομικές διακρίσεις είναι να νικά παντού η ομάδα.

«Αυτό το βραβείο έχει πολύ μεγαλύτερη αξία όταν γνωρίζω ότι το γκολ που πέτυχα μας έδωσε τρεις βαθμούς. Είτε πρόκειται για ένα εντυπωσιακό γκολ, είτε για ένα απλό γκολ, εμένα με κάνει ακόμα περισσότερο χαρούμενο. Το καλύτερο θα είναι η ομάδα να παίρνει τις νίκες και τους βαθμούς όπου κι αν αγωνιζόμαστε. Είτε σκοράρω εγώ, είτε κάποιος άλλος συμπαίκτης μου, είναι πολύ καλό για την ομάδα. Εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε», ανέφερε.

Από την πλευρά του, ο Μανώλης Βαβουράκης (εκ των χορηγών της ΠΑΕ ΑΕΚ και ιδιοκτήτης της εταιρείας «ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ») σημείωσε χαρακτηριστικά για τον Μπαρμπόσα: «Από την προηγούμενη σεζόν έδειξε τα στοιχεία του. Εγώ εύχομαι να τον ξαναβραβεύσω μετά από γκολ που θα έχει πετύχει στον Ολυμπιακό».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: