Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Στο… κόλπο για Αντέι και η Έμπολι!!


Στο… κόλπο για Αντέι και η Έμπολι

Με την απόκτηση ενός στόπερ και ενός μέσου επιθυμούν στον Παναθηναϊκό να ολοκληρώσουν τις μεταγραφές τους τον Ιανουάριο. Για «σφήνα» της Έμπολι για την απόκτηση του Αντέι κάνουν λόγο οι Ιταλοί.

Τέσσερις μεταγραφές έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής ο Παναθηναϊκός στην περίοδο του Ιανουαρίου.

Μπουμάλ, Μέστο, Βλαχοδήμος και Μαμούτε αποτελούν ήδη παίκτες του «τριφυλλιού», με τους ιθύνοντες του συλλόγου να συνεχίζουν τις κινήσεις τους για την περαιτέρω ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ της ομάδας.

Οι δύο προσθήκες που έχουν απομείνει για τους «πράσινους» είναι εκείνες του κεντρικού αμυντικού και του μέσου, υποθέσεις που χειρίζεται προσωπικά ο Αντρέα Στραματσόνι σε συνεργασία με τους κ.κ. Βόκολο και Φύσσα.

Για τη θέση του στόπερ, ψηλά στη σχετική λίστα βρίσκεται το όνομα του Λούκα Αντέι της Σασουόλο, ο οποίος φαίνεται πως είναι ουσιαστικά κλεισμένος, αλλά στον Παναθηναϊκό ψάχνουν μήπως προκύψει κάποια περίπτωση καλύτερη από εκείνη του 23χρονου άσου.

Τα πράγματα όμως μπορεί να δυσκολέψουν για το «τριφύλλι», αφού ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Έμπολι ενδιαφέρεται «ζεστά» για την απόκτηση του Ιταλού αμυντικού, ενώ φημολογείται πως απασχολεί επίσης την Κάρπι και την Ελλάς Βερόνα.

Όσον αφορά τώρα την υπόθεση του μέσου, ο Λούκας Εβαντζελίστα είναι ο «Νο1» στόχος και οι επαφές με την Ουντινέζε συνεχίζονται, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και ο Βραζιλιάνος να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού για 1,5 χρόνο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: