Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Κάτω η μπάλα από Ουζουνίδη!!


Κάτω η μπάλα από Ουζουνίδη

Μπορεί ο Πανιώνιος να πέρασε εύκολα στα προημιτελικά του Κυπέλλου και να κοιτάζει -δεδομένα- πιο ψηλά, ωστόσο ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θέτει... μακρινούς στόχους.

Το εμπόδιο του Εργοτέλη (λόγω και της κατάστασης που βρίσκονται οι Κρητικοί) αποδείχθηκε εύκολο για τον Πανιώνιο, η πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου σφραγίστηκε άνετα, αλλά ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν κάνει από τώρα... όνειρα για τίτλο!

«Δεν ήρθε δύσκολα η πρόκριση, απλά δεν παίξαμε καλά. Δεν είχαμε την ενέργεια που χρειαζόταν και δεν μπορούσαμε να κάνουμε φάσεις. Ο Εργοτέλης είχε 1-2 ευκαιρίες να μπει στο ματς και τότε ίσως να ήταν δύσκολα τα πράγματα για εμάς».

Για τη χρησιμοποίηση παικτών που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα: «Όταν χρησιμοποιείς παίκτες που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής, περιμένεις ότι δεν θα υπάρχει συνοχή και ομαδικότητα. Αυτό ήταν εν γνώσει μας, αλλά έπρεπε να παίξουν και αυτά τα παιδιά, ώστε όταν τους χρειαστούμε στο πρωτάθλημα να είναι έτοιμοι».

Για το αν είναι στόχος η κατάκτηση του Κυπέλλου: «Να δούμε πρώτα την κλήρωση και βλέπουμε. Το σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: