Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Γκιρτζίκης: «Δεν μπορείς να διοικείς κάτι αν δεν το αγαπάς»


Γκιρτζίκης: «Δεν μπορείς να διοικείς κάτι αν δεν το αγαπάς»

Αιχμές του Γιώργου Γκιρτζίκη κατά των ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ...

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης σε τοποθέτησή του χθες στην Καρδίτσα στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της τοπικής ΕΠΣ εξέφρασε την αντίθεση του –για άλλη μια φορά- στην «απαγόρευση» των προέδρων των Ενώσεων να είναι μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ, αφήνοντας σαφείς αιχμές.

«Άνθρωποι που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους σε αυτό το άθλημα χαρακτηρίζονται υποτιμητικά συλλήβδην «βλαχοπρόεδροι» και «βλαχοδήμαρχοι». Οι άνθρωποι που κρατούν ζωντανό το ελληνικό ποδόσφαιρο με εθελοντική προσφορά σε αντίξοες συνθήκες. Και ο στόχος είναι να έλθουν στη θέση τους κάποιοι άλλοι, προφανώς ουρανοκατέβατοι για να διοικήσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Είναι σαν να λέμε ότι στον Ιατρικό Σύλλογο δεν θα μπορούν να εκλέγονται γιατροί. Δεν μπορείς όμως να διοικήσεις οτιδήποτε, αν δεν το γνωρίζεις σε βάθος και δεν το αγαπάς. Εμείς λοιπόν αγαπάμε το ποδόσφαιρο, και μέσα από την προσπάθειά μας, θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα που έχει επιφέρει η οικονομική κρίση. Θα αγωνιστούμε για τις αξίες μας, για την ποιοτική αναβάθμιση του ποδοσφαίρου μας. Και συνεχίζουμε γιατί έχουμε ακόμη πολλά να κάνουμε! Πάμε μπροστά!».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: