Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Η επιστολή του Παναθηναϊκού για την κλήρωση!!

Διαβάστε τι αναφέρει η επιστολή του Παναθηναϊκού που έστειλε χθες στην ΕΠΟ και ζητούσε η σημερινή κλήρωση του Κυπέλλου να γίνει από εκπροσώπους των ομάδων.


Η επιστολή του Παναθηναϊκού για την κλήρωση
Από χθες ο Παναθηναϊκός είχε καταθέσει ένα αίτημα στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με το οποίο ζητούσε να διαφοροποιηθεί η διαδικασία και οι εκπρόσωποι των ομάδων να τραβήξουν τα μπαλάκια στην κλήρωση.

Μια κίνηση στην οποία είχαν ταχθεί υπέρ η ΑΕΚ αλλά και ο ΠΑΟΚ.

Σήμερα, έγινε γνωστό το περιεχόμενο της επιστολής αυτής, στην οποία οι πράσινοι εκφράζουν -μεταξύ άλλων- την πίστη τους για την αποδοχή του αιτήματος:

«Πιστεύουμε ότι η πρότασή μας θα γίνει δεκτή, αφού διασφαλίζει, περαιτέρω και στο έπακρον, τη διαφάνεια και ακεραιότητα της διαδικασίας», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η επιστολή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Ενόψει της αυριανής κλήρωσης για την 4η Φάση των αγώνων του ευρισκόμενου σε εξέλιξη Κυπέλλου Ελλάδος για την Αγωνιστική Περίοδο 2015-2016 και με δεδομένο ότι κατά την αντίστοιχη διαδικασία στην προηγούμενη Φάση, παρατηρήθηκαν αταξίες τις οποίες σχολίασε αρνητικά ο αθλητικός τύπος, παρακαλούμε όπως στην αυριανή διαδικασία η ανάδειξη των ομάδων από την κληρωτίδα γίνει από εκπροσώπους των ομάδων, πάντα φυσικά υπό την επίβλεψή σας.

Πιστεύουμε ότι η πρότασή μας θα γίνει δεκτή, αφού διασφαλίζει, περαιτέρω και στο έπακρον, τη διαφάνεια και ακεραιότητα της διαδικασίας.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: