Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Ήθελε να αγοράσει την Τσέλσι ο βαρόνος ναρκωτικών «Ελ Τσάπο»


Ήθελε να αγοράσει την Τσέλσι ο βαρόνος ναρκωτικών «Ελ Τσάπο»

Την Τσέλσι φαίνεται πως είχε βάλι στο μάτι ο βαρόνος ναρκωτικών «Ελ Τσάπο» που ήθελε να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του λονδρέζικου συλλόγου.

Έτοιμος να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Τσέλσι, φαίνεται πως ήταν ο «Ελ Τσάπο», ένας από τους μεγαλύτερους βαρόνους ναρκωτικών στο Μεξικό.

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο Χοακίν Γκουσμάν, γνωστός ως «Ελ Τσάπο» που πλέον βρίσκεται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αλτιπλάνο, είχε σχέδιο να γίνει αφεντικό των «μπλε», κάνοντας «μπάσιμο» στο κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο.

Η περιουσία του βαρόνου των ναρκωτικών, αγγίζει το 1 δις δολάρια, γεγονός που δεν καθιστά απίθανο να ίσχυε ένα τέτοιο σενάριο. Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Γκουσμάν είχει πρόθεση να ξοδέψει το ποσό των 869 εκ. δολαρίων, προκειμένου να υλοποιήσει το ποδοσφαιρικό όνειρο του.

Βέβαια η πρόθεση δεν θα ήταν αρκετή στη συγκεκριμένη περίπτωση, αφού στην Πρέμιερ Λιγκ οι κανονισμοί είναι αρκετά αυστηροί για τις «δουλειές» των ισχυρών ανδρών των ομάδων.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: