Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

«Του χρόνου θα κάνει πάταγο»!


«Του χρόνου θα κάνει πάταγο»!

Την άποψη ότι η επόμενη χρονιά θα είναι καθοριστική για την καριέρα του Σάσα Ζντιέλαρ εκφράζουν στον Ολυμπιακό, με τον Σέρβο να μένει φέτος χάρη στον Μάρκο Σίλβα.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Μάρκο Σίλβα κλήθηκε να αποφασίσει για την παραμονή του Σάσα Ζντιέλαρ στο ρόστερ του Ολυμπιακού, αποφασίζοντας τελικά να κρατήσει τον νεαρό Σέρβο στην ομάδα μετά το πρώτο βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε με καλό μάτι τα προσόντα του 21χρονου μέσου, ο οποίος αν τελικά δεν έμενε στους Πειραιώτες θα πήγαινε ως δανεικός στην Παρτιζάν.

Μετά τις πρώτες του εμφανίσεις στους «ερυθρόλευκους» ο διεθνής άσος έχει καταφέρει να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του και κάποιοι να μιλούν για το επόμενο μεγάλο ταλέντο που θα αναδείξει ο σύλλογος.

«Η επόμενη χρονιά θα είναι η δική του, θα κάνει πάταγο. Πρόκειται για παίκτη με πολύ μεγάλες δυνατότητες και αν πάρει παιχνίδια, τότε θα είναι βασικός και αναντικατάστατος. Έχει όλα τα προσόντα να ξεπεράσει τον Μλιβόγεβιτς, γιατί είναι πολύ πιο καλός τεχνικός από τον συμπατριώτη του. Ο Σίλβα θα του δώσει ευκαιρίες και η επόμενη χρονιά θα είναι καθοριστική για την καριέρα του», έλεγαν στου Ρέντη, όπως γράφει σήμερα το Goal.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός είχε αποκτήσει το 2013 τον Ζντιέλαρ έναντι 300.000 ευρώ από την ΟΦΚ Βελιγραδίου, όπου και έμεινε για δύο χρόνια και το καλοκαίρι παρουσιάστηκε αποφασισμένος να αρπάξει την ευκαιρία που θα του έδινε ο Σίλβα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: