Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Πετράκης: «Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε την αποβολή στο α’ ματς»


Πετράκης: «Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε την αποβολή στο α’ ματς»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και στα δύο ματς με τον Παναθηναϊκό παρουσιάστηκε ο Γιάννης Πετράκης που στάθηκε και στη σημασία που είχε η αποβολή του α’ ματς στα Γιάννινα.

Δεν μπορούσε να εκφράσει κανένα παράπονο από την προσπάθεια των παικτών του στα δύο ματς Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Πετράκης.

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου μίλησε για ένα αποτέλεσμα που θα δώσει ψυχολογική ώθηση στην ομάδα του, ενώ τόνισε ότι ρόλο στο ζευγάρι αγώνων έπαιξε η αποβολή του Καρανίκα στο α’ ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ξέραμε από την αρχή ότι η προσπάθεια μας ήταν πολύ δύσκολη κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας που βρίσκεται μάλιστα σε πολύ καλή κατάσταση με επαναλαμβανόμενες νίκες.

Η προσπάθεια που έγινε και στα δυο παιχνίδια από τα παιδιά ήταν πολύ σπουδαία και θεωρώ ότι σημαντικό ρόλο για την πρόκριση έπαιξε η αποβολή στο πρώτο παιχνίδι και το δεκάλεπτο που ακολούθησε και αυτό το διάστημα το εκμεταλλεύτηκε ο Παναθηναϊκός σε μεγάλο βαθμό.

Εμάς μας μένει η καλή εικόνα, το αποτέλεσμα που μας ανεβάζει την ψυχολογία και κοιτάζουμε την επόμενη μέρα που είναι το ματς με την ΑΕΚ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και να ευχηθώ καλή επιτυχία στη συνέχεια του θεσμού»,

Δεν υπάρχουν σχόλια: