Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016

Τζόρτζεβιτς: «Θα πρέπει να φανούμε άντρες»


Τζόρτζεβιτς: «Θα πρέπει να φανούμε άντρες»

Η αστοχία και η έλλειψη δημιουργίας ήταν οι βασικοί λόγοι για την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ερυθρό Αστέρα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Εμφανώς απογοητευμένος ήταν ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ερυθρό Αστέρα. Ο «Σάλε» στάθηκε στην αστοχία και την έλλειψη δημιουργίας των παικτών του, ωστόσο τόνισε πως οι «πράσινοι» θα πρέπει να αντιδράσουν άμεσα και να φανούν άντρες!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς:

«Είναι μία από τις βραδιές που ό,τι κι αν δοκιμάσαμε δεν δούλεψε. Ειδικά επιθετικά δεν μας βγήκε τίποτα, αλλά και σε κάποια σημεία στην άμυνα κι αυτά μας πήγαν πίσω. Και στις δύο πλευρές του παρκέ δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Πρέπει να συγχαρώ τον Ερυθρό Αστέρα που έπαιξε δυνατά και έβαζαν τα κορμιά τους δυνατά. Έλειπε από εμάς αυτό. Στις μονομαχίες που έγιναν χάσαμε τα ριμπάουντ και θα πρέπει να αντιδράσουμε από το επόμενο παιχνίδι. Χάσαμε τις μονομαχίες και ήμασταν πολύ άστοχοι. Κάναμε μόνο δώδεκα ασίστ. Ήταν καλύτεροι και πιο γρήγοροι και εκμεταλλεύτηκαν την σωματική τους ικανότητα. Το πρωί δεν σουτάραμε καλά κι αυτό ίσως αποτέλεσε οιωνό. Δεν μπορούσαμε να βασιστούμε στα σουτ, αλλά φαινόταν και στη γλώσσα του σώματός μας ότι δεν απολαμβάναμε το παιχνίδι. Ρώτησα τον Ραντούλιτσα τι πήγε στραβά και δεν ήξερε να μου απαντήσει. Δεν ήμασταν εμείς στο παρκέ. Πρέπει να αντιδράσουμε, είναι η δουλειά μας και θα πρέπει να φανούμε άντρες».

Για την έλλειψη ενέργειας: «Αυτό που είπα στα αποδυτήρια είναι ότι κάνουμε πιο σκληρές προπονήσεις από το πώς παίζουμε στα παιχνίδια. Είχαμε τραυματισμούς των Παππά και Μποχωρίδη στην περιφέρεια. Παίζουμε με τρεις παίκτες. Η ενέργεια και η φρεσκάδα θα μας βοηθήσουν να επανέλθουμε στις νίκες. Ασκούμε πίεση στους παίκτες και ίσως τους επηρεάζει. Ίσως μιλάω πολύ κι εγώ. Θα πρέπει να ενεργούμε περισσότερο για να επιστρέψουμε στις νίκες».

Από την πλευρά του, ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα είπε: «Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Δεν ήταν το βράδυ μας και μας έλειπε η ενέργεια. Αυτό είναι το συμπέρασμα και θα πρέπει να συνεχίσουμε στα επόμενα παιχνίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: