Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Οι επιτροπές του ΠΑΟΚ δεν κλείνουν μεταγραφές!!


Οι επιτροπές του ΠΑΟΚ δεν κλείνουν μεταγραφές

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για τις μεταγραφές, τις επιτροπές που θα… φιλτράρουν τον Αρνεσεν και τις εισηγήσεις του Τούντορ και για την πρόκριση που ενθουσίασε τον προπονητή του ΠΑΟΚ.

Του Γιώργου Ζαχαριάδη
zahariadis@hotmail.com


Τελικά, οι επιτροπές είναι πιο χρήσιμες από τις μεταγραφές. Διότι μεταγραφές μπορεί να μην γίνουν μέχρι το τέλος του Γενάρη, αλλά, θα… μείνουν οι επιτροπές που έχουν συσταθεί από τον Ιβάν, με σκοπό να περνούν από ένα σωρό φίλτρα ορισμένες αποφάσεις που θα έπρεπε να τις λαμβάνει οριστικά ένα και μοναδικό άτομο.

Ένας άνθρωπος που πληρώνεται γι αυτή τη δουλειά, ένας εξειδικευμένος στο ποδόσφαιρο κι όχι κάποιος που κάποτε ήταν τεράστια ποδοσφαιρική φυσιογνωμία ή κάποιος άλλος που χρεώνεται την υ[υπόθεση του Γκαλίτσιου με θετικό πρόσημο επειδή τον απέκλεισε λόγω της μεγάλης του αποχής από την ενεργό δράση…

Έτσι όπως πάει το πράγμα, θα λέμε Γκαλίτσιος και θα κλαίμε, αφού μεταγραφή δεν έχει γίνει και ο Γενάρης τρέχει ασταμάτητα… Και όχι μόνο δεν έχει γίνει μεταγραφή, αλλά, αν φάμε τελικά το Γενάρη, ακόμη και έτοιμος να είναι ο παίκτης ή οι παίκτες που θα έρθουν, μου φαίνεται ότι σε πολύ λίγο θα γκρινιάζουμε όλοι μας επειδή θα παίξουν τέσσερις μήνες βαριά βαριά και θα πάρουν ένα σκασμό λεφτά. Όπως άλλωστε έχει γίνει και με άλλες επιλογές Ιανουαρίου για τον ΠΑΟΚ του Ιβάν.

Αν οι μεγαλοεπιχειρηματίας επιθυμεί να λειτουργήσει όπως οι δημόσιες υπηρεσίες μιας χώρας που το βαθύ κράτος δεν επέτρεψε ποτέ την ουσιαστική εξέλιξη, μου φαίνεται ότι δεν έχει σκοπό να αλλάξει ο ίδιος και μαζί να αλλάξει τον ΠΑΟΚ. Να τον κάνει όσο ευέλικτο χρειάζεται, με κινήσεις που θα αλλάξουν τις ισορροπίες και με χρήματα που θα ξοδευτούν έξυπνα. Όχι με μεταγραφές που κοστίζουν, αλλά, δεν ταιριάζουν στον ΠΑΟΚ που θέλει να κτίσει ή λέει ότι θέλει να κτίσει για να πάρει τίτλους.

Όσο για την πρόκριση επί της Καλλονής, είναι μια καλή περίπτωση για να ξεμουδιάσει ο ΠΑΟΚ και να νοιώσει ότι υπάρχει λόγος να συνεχίσει και να βελτιωθεί προκειμένου να διεκδικήσει μέχρι το τέλος το κύπελλο. Όχι για να πανηγυρίζεις και να προκαλείς λέγοντας ότι τώρα θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τον Ολυμπιακό, λες και ωρίμασες ξαφνικά και μπορείς να αποκλείσεις καλυτέρους…

Είναι πολύ ευχάριστο να βρίσκεις τον βηματισμό σου μέσα από νίκες με τον Πλατανιά (ε, καλά, αυτή η νίκη θέλει συζήτηση, με το πέναλτι του Τζαβέλλα), την Καλλονή και ταυτόχρονα μια ισοπαλία με τον Λεβαδειακό, αλλά, όχι ότι θα σκίσεις τα ρούχα σου.

Με βάση όσα έχουν συμβεί και με δεδομένο ότι δεν υπάρχει ενίσχυση και η σταθερότητα αποτελεί το ζητούμενο, δεν ενθουσιάζεται κανείς. Ούτε κι ο κόσμος που
έχει τυπική παρουσία στην Τούμπα κι αυτό είναι μια χρήσιμη μέτρηση.

Ο ΠΑΟΚ του κυπέλλου παρουσίασε τις ίδιες παθήσεις, τα ίδια συμπτώματα της αγωνιστικής του ταλάντευσης, όπως και στο πρωτάθλημα, με ήττα της ντροπής στη Μυτιλήνη και πρόκριση, μάλλον εύκολη στην Τούμπα.

Στην επόμενη φάση, αν δεν τον βολέψει ο αντίπαλος (που δεν βρίσκω πολλούς βολικούς…) δεν θα πρέπει να υπολογίζει σε ένα ημίχρονο χαμένο….

Καταλαβαίνετε.

Για τις επιτροπές, να συμπληρώσω, πως ο Άρεσεν θα πρέπει να νοιώθει θιγμένος. Τον άρπαξε ο Αγγελίδης, που τον κυνηγούσε σε όλη την Ευρώπη (όπως είχε δηλώσει) και του έδωσαν 100 χιλιάρικα μισθό. Και τώρα του βάζουν μερικούς ακόμη αξιότιμους κυρίους δίπλα του, αλλά, νομίζω ότι δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που κάνει ο ίδιος και επιλέγει ποδοσφαιριστές. Πολύ απλά, δεν γνωρίζουν τον ποδοσφαιρικό χάρτη.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: