Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Μάντζαρης: «Είμαστε υποψιασμένοι για την Μπάμπεργκ»


Μάντζαρης: «Είμαστε υποψιασμένοι για την Μπάμπεργκ»

Ως μία πολύ καλά δουλεμένη ομάδα χαρακτήρισε ο Βαγγέλης Μάντζαρης την Μπάμπεργκ, ενόψει του ματς του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ.

Η άμυνα και ο έλεγχος του ρυθμού θα είναι για τον Ολυμπιακό τα «κλειδιά» στο παιχνίδι με την Μπάμπεργκ, σύμφωνα με τον Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πάνε υποψιασμένοι.

«Η Μπάμπεργκ χρειάζεται προσοχή. Είναι σκληρή ομάδα και το έχει αποδείξει από την πορεία της στην πρώτη και τη δεύτερη φάση της Ευρωλίγκας. Με τη Ρεάλ Μαδρίτης έχασε στο τελευταίο λεπτό και νίκησε σχετικά εύκολα τη Ζαλγκίρις Κάουνας. Είμαστε υποψιασμένοι και πρέπει να είμαστε σοβαροί για σαράντα λεπτά, για να πάρουμε αυτή τη σημαντική νίκη για τη συνέχεια», δήλωσε αρχικά ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Για το ποιο θα είναι το «κλειδί» της νίκης: «Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να επιβάλλουμε το ρυθμό μας. Να παίξουμε καλή άμυνα για να μπορέσουμε να τρέξουμε, να σημειώσουμε εύκολα καλάθια και να βρούμε αυτοπεποίθηση στην επίθεση. Αυτό πιστεύω είναι το “κλειδί”. Δεν μετρούν τόσο πολύ οι μονάδες όσο το σύνολο. Είναι πολύ καλά δουλεμένη ομάδα. Έχει πολύ καλούς αυτοματισμούς και δουλεύει πολύ καλά ως ομάδα. Αυτό έχει σημασία. Έχει πολύ καλούς παίκτες, αλλά κάθε ημέρα μπορεί να διακριθεί κάποιος διαφορετικός. Διαθέτει πολύ καλό σύνολο».

Για τον συμπαίκτη του στην Εθνική, Νίκο Ζήση: «Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την Μπάμπεργκ. Είναι πολύ καλός κι έμπειρος παίκτης. Θα είμαστε αντίπαλοι για σαράντα λεπτά, αλλά έως εκεί. Τίποτα παραπάνω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: