Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Γκιστ: «Την φανέλα του Παναθηναϊκού την φοράς με περηφάνια»


Γκιστ: «Την φανέλα του Παναθηναϊκού την φοράς με περηφάνια»

Έλλειψη πάθους –που δεν αντιπροσωπεύει στην βαριά φανέλα του Παναθηναϊκού- διέκρινε ο Τζέιμς Γκιστ κι εκεί απέδωσε εν πολλοίς την ήττα-σοκ απ’ τον Ερυθρό Αστέρα.

Στεναχωρημένος, «σκασμένος» λόγω της σκληρής ήττας από τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά ο Τζέιμς Γκιστ δεν το βάζει κάτω και ξεκαθαρίζει πως όλοι όσοι εκπροσωπούν τον Παναθηναϊκό και φορούν την βαριά φανέλα με τα έξι αστέρα, πρέπει να παίζουν πάντα με πάθος για τη νίκη.

«Το Τοp 16 είναι δύσκολο. Δεν είναι το τέλος του κόσμου, αλλά δεν παύει να είναι μία ήττα. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια, αλλά δεν είχαμε το πάθος και την ενέργεια για να νικήσουμε. Δεν ήμασταν έτοιμοι, αλλά είναι μία ευκαιρία για να διαφοροποιηθούμε ενόψει της συνέχειας. Χάσαμε πολλές μπάλες. Ο Ερυθρός Αστέρας πήρε πολλά επιθετικά ριμπάουντ σε κρίσιμα σημεία κι έδειξε πως ήθελε τη νίκη. Την φανέλα του Παναθηναϊκού την φοράς με περηφάνια και δεν επιτρέπεται να μην δείχνεις πάθος για τη νίκη. Το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι που ακόμα κι όταν δεν παίζεις καλά, πρέπει να βρεις ένα τρόπο για να νικήσεις. Πρέπει να παλεύεις σε όλη την διάρκεια του αγώνα», ανέφερε ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: