Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

«Σύννεφα» στην παράταξη Γκιρτζίκη – Καρφιά από την ΕΠΣ Λέσβου!!


«Σύννεφα» στην παράταξη Γκιρτζίκη – Καρφιά από την ΕΠΣ Λέσβου

Για περίεργες αποφάσεις και λάθη κατηγορεί τον πρόεδρο της ΕΠΟ, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου Στ. Ψαρόπουλος, που δημιουργεί «τριγμούς» εντός της παράταξης Γκιρτζίκη. Καρφιά για... «μαγείρεμα».

Τριγμοί φαίνεται πως δημιουργούνται στο εσωτερικό της παράταξης του Γιώργου Γκιρτζίκη, αφού ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου, Σταύρος Ψαρόπουλος κατηγορεί τον πρόεδρο της ΕΠΟ για περίεργες αποφάσεις και μαγείρεμα στον καταρτισμό των ομίλων των μπαράζ των πρωταθλητών για την άνοδο στην κατηγορία.

Η ΕΠΟ αποφάσισε, η πρωταθλήτρια Λέσβου, Χίου, Σάμου ή Κυκλάδων να συμμετάσχει στον όμιλο των Ενώσεων Αν. Αττικής, Δυτ. Αττικής και Κορινθίας, αντί για τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Δωδεκανήσου.

Η συγκεκριμένη ενέργεια ήταν αιφνιδιαστική σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Λέσβου, ο οποίος παρόλο που ανήκει στην παράταξη Γκιρτζίκη, έστειλε επιστολή κατηγορώντας τον πρόεδρο της ΕΠΟ, κάνοντας λόγο για «περίεργη» αλλαγή.

Μάλιστα ο Σταύρος Ψαρρόπουλος, κάλεσε τον Γιώργο Γκιρτζίκη να διορθώσει το λάθος, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ πάντως να μην έχει σκοπό να κάνει πίσω, σύμφωνα με τη «Live Sport». Επίσης όχι μόνο δεν έκανε πίσω ο Γιώργος Γκιρτζίκης, αλλά απάντησε με μία άκρως επιθετική επιστολή.

Αναλυτικά η επιστολή Ψαρόπουλου στον Γκιρτζίκη

«Με μεγάλη έκπληξη λάβαμε το υπ’ αριθμ 746-1-16 έγγραφό σας, με το οποίο μας καλείτε να παραβρεθούμε σε κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί σεις 12.1.16 για την ανάδειξη της ΕΠΣΣ που θα μετακινηθεί από τον όμιλο Αιγαίου στον 11ο όμιλο των μπαράζ ανάμεσα στις πρωταθλήτριες ομάδες των ΕΠΣ για την άνοδό τους στη Γ’ Εθνική, σε εκτέλεσε απόφασης του Δ.Σ. της ΕΠΟ που έλαβε στις 12.5.15! Ως αναπληρωτής πρόεδρος της Επιτροπής Γ’ Εθνικής και ως αναπληρωματικό μέλος της ΕΠΟ τότε (συμμετείχα στα περισσότερα Δ.Σ.) ουδέποτε θυμάμαι να ελήφθη τέτοια απόφαση και ειλικρινά εκπλήσσομαι αρνητικά για τον επιπόλαιο τρόπο λειτουργίας της ΕΠΟ.

Αναρωτιέμαι κ. πρόεδρε, πώς ελήφθη τέτοια απόφαση χωρίς ποτέ να ενημερωθεί η αρμόδια επιτροπή Γ’ Εθνικής, η οποία θα έπρεπε να κάνει τη σχετική εισήγηση;

Πώς είναι δυνατό να έχει ληφθεί εδώ και 10 μήνες απόφαση και να μην έχει κοινοποιηθεί σε καμία ενδιαφερόμενη ΕΠΣ;

Πώς είναι δυνατόν να πήραμε τέτοια απόφαση και πριν από λίγες ημέρες να προκηρύξαμε σαν ΕΠΟ το πρωτάθλημα ανόδου της Γ’ Εθνικής με τους ίδιους ομίλους όπως πέρσι;

Πώς είναι δυνατόν να αιφνιδιάζονται τα σωματεία των νησιωτικών ΕΠΣ με μία απόφαση τουλάχιστον περίεργη και επιπόλαια, εμφανιζόμενη χωρίς κανένας να λαμβάνει υπόψη τον προγραμματισμό που έκαναν γνωρίζοντας τα ισχύοντα με πέρυσι;

Κύριε Πρόεδρε, το λάθος ή το «ΛΑΘΟΣ» που καταγράφεται με την αιφνιδίως πρωτοεμφανιζόμενη απόφαση είναι τεράστιο! Ελπίζω να το διορθώσετε άμεσα, προλαμβάνοντας δυσάρεστες εκπλήξεις. Σε αντίθετη περίπτωση η ΕΠΣ Λέσβου, στηρίζοντας τα δικαιώματα των σωματείων της, είναι υποχρεωμένης να μην παραστεί στην κλήρωση την οποία και δεν θα αποδεχθεί, καταγγέλλοντάς την στα αθλητικά όργανα».

*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: