Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Τούντορ: «Γι’ αυτό είπα ότι θέλω να παίξουμε τώρα με τον Ολυμπιακό»


Τούντορ: «Γι’ αυτό είπα ότι θέλω να παίξουμε τώρα με τον Ολυμπιακό»

Ο Ιγκόρ Τούντορ εξήγησε στη συνέντευξη Τύπου γιατί είπε πως θέλει τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Τη θέλησή του να κληρωθεί ο ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, επανέλαβε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Καλλονή ο Ιγκόρ Τούντορ.

Ο Κροάτης τεχνικός εξήγησε πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» διανύει «καλό διάστημα και θα ήταν καλό να παίξουμε τώρα με τον Ολυμπιακό».

Παραδέχθηκε, δε, πως «είναι πιο δυνατή ομάδα», αλλά «τα πράγματα είναι πιο εύκολα σε διπλούς αγώνες».

Αναλυτικά, είπε:

Για την τηλεοπτική δήλωσή του, ότι προτιμά τον Ολυμπιακό ή τον Ηρακλή στην επόμενη φάση: «Διανύουμε ένα καλό διάστημα και θα είναι καλό να παίξουμε με τον Ολυμπιακό τώρα, γι’ αυτό το είπα αυτό. Από την άλλη, αν κληρωθούμε με τον Ηρακλή θα παίξουμε δύο παιχνίδια στη Θεσσαλονίκη και είμαστε καλύτερη ομάδα. Γιατί να μην παίξουμε τώρα με τον Ολυμπιακό; Είναι πιο δυνατή ομάδα από εμάς, αλλά είναι πιο εύκολα τα πράγματα σε διπλούς αγώνες».

Για την απόδοση του Μυστακίδη: «Ο Μυστακίδης ήταν σήμερα ένας από τους καλύτερους της ομάδας. Ήταν καθοριστικός. Αν δεν ήταν σε αυτή την κατάσταση ο αντίπαλος τερματοφύλακας, θα είχαμε σκοράρει περισσότερα γκολ. Ο Μυστακίδης έκανε σωστά πράγματα τη σωστή στιγμή, αλλά το πιο σημαντικό σήμερα ήταν η απόδοση της ομάδας συνολικά».

Για την επιστροφή στις καλές εμφανίσεις και αν είναι σίγουρος ότι έχει βρει την καλύτερη χημεία: «Στα δύο τελευταία παιχνίδια, είχαμε καλή απόδοση, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι αντίπαλοί μας δεν ήταν της δυναμικότητας του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού ή της ΑΕΚ. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά και να γίνουμε ακόμη καλύτεροι. Κάναμε σημαντικές προπονήσεις τακτικής τελευταία και στην πορεία θα αποδώσουμε ακόμη καλύτερα. Έχουμε και την επιστροφή του Γκάρι σε αυτό το σύστημα και σε αυτήν τη θέση θα μας βοηθήσει αρκετά».

Για το δίδυμο Τσίμιροτ-Χαρίση και τη θέση του Γκάρι Ροντρίγκες όταν επιστρέψει: «Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος, για το ποιοι είναι το… κλειδί. Σε αυτήν τη φάση το σίγουρο είναι ότι μας δίνουν στοιχεία, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχουν συμβάλει στην αλλαγή της εικόνας μας. Ο Γκάρι θα παίζει στα άκρα, εκεί όπου παίζει πάντα».

Για την επιστροφή του Γλύκου και το αν ο αποκλεισμός του Όλσεν από την αποστολή ήταν ένα μήνυμα στο Σουηδό: «Η αλήθεια είναι ότι τον περιμένουμε τον Γλύκο, είναι σημαντικός για εμάς. Ίσως παίξει την Κυριακή. Θα δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια... Ακόμη και αν δεν υπήρχε αυτός ο κανονισμός του Κυπέλλου, θα έπαιζε ο Μελίσσας και θα ήταν στον πάγκο ο Όλσεν. Τώρα επειδή ήταν έτσι τα πράγματα, έπαιξε ο Μελίσσας και ήταν στον πάγκο ο Σιαμπάνης».

Για τον τραυματισμό του Λέοβατς: «Είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς και δυστυχώς έχει έναν σοβαρό τραυματισμό, γιατί έκανε ένα σπουδαίο δίδυμο με τον Μακ. Θα δούμε τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα, υπάρχει ο Κοροβέσης και θα δούμε στην πορεία πώς θα αντικαταστήσουμε τον Λέοβατς".

Για τα σημερινά γκολ: «Οι επιθετικοί είναι πιο εύκολο να σκοράρουν, γιατί βρίσκονται πιο κοντά στην περιοχή. Είναι σημαντικό για έναν επιθετικό να σκοράρει και είμαι χαρούμενος και για τους τρεις και λίγο περισσότερο για τον Μπερμπάτοφ».

Για το αν θα χρησιμοποιήσει ξανά το 3-5-2: «Στο άμεσο μέλλον, όχι, αλλά δεν μπορείς να αποκλείσεις οποιαδήποτε επιλογή στο ποδόσφαιρο. Με αυτό το σύστημα έχουμε βρει ισορροπία, αλλά ποτέ δεν μπορείς να αποκλείσεις τίποτα στο ποδόσφαιρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: