Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Οι σκέψεις του Σίλβα για την εντεκάδα!!


Οι σκέψεις του Σίλβα για την εντεκάδα

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος αναλύει στον sport-fm.gr τα πλάνα του Μάρκο Σίλβα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στον ΑΟΧ για τους «16» του Κυπέλλου.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο το απόγευμα τα Χανιά στην Κρήτη για τη φάση των “16” του Κυπέλλου και ο Μάρκο Σίλβα έχει αποφασίσει για την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Καταλαβαίνει άλλωστε εύκολα κάποιος, από τους παίκτες που άφησε εκτός αποστολής ο Πορτογάλος, ότι οι “ερυθρόλευκοι” θα παραταχθούν με πολλές αλλαγές, σε σχέση με τα ματς του πρωταθλήματος.

Τερματοφύλακας θα είναι ο Καπίνο, δεξί μπακ ο Σαλίνο, στόπερ οι Αυλωνίτης, Σιόβας και στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής των πρωταθλητών θα παίξει ο νεαρός Τσιμίκας.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής ο Καμπιάσο και ο Ζντίελαρ αναμένεται να είναι στο αρχικό σχήμα και μπροστά τους, ως επιθετικός μέσος θ' αγωνιστεί ο Κολοβός.

Στα δύο άκρα της επίθεσης θα είναι ο Πάρντο (δεξιά) και ο Σεμπά (αριστερά) και στην κορυφή της φροντ λάιν του Ολυμπιακού θα παίξει ο Ιντέγε.

Όλα δείχνουν ότι χρόνο συμμετοχής σαν αλλαγή θα πάρει και Γιάννης Μανιάτης, τον οποίο συμπεριέλαβε στην αποστολή των “ερυθρόλευκων”, ο Πορτογάλος τεχνικός.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: