Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Την «πέφτουν» στη φίλη του Βάρντι για να τον πείσει να πάει Νιουκάστλ!! (pics)


Την «πέφτουν» στη φίλη του Βάρντι για να τον πείσει να πάει Νιουκάστλ (pics)

Έναν διαφορετικό τρόπο προσέγγισης προκειμένου να πείσουν τον Τζέιμι Βάρντι να κλείσει στην ομάδα τους, σκέφτηκαν οι οπαδοί της Νιουκάστλ. Προσπαθούν να δελεάσουν πρώτα την κυρία Βάρντι.

Λένε πως «πενία τέχνας κατεργάζεται» κάτι που απέδειξαν στην πράξη οι οπαδοί της Νιουκάστλ που προσπαθούν να βρουν διαφορετικούς και καινοτόμους τρόπους για να προσεγγίσουν τον Τζέιμι Βάρντι.

Ο παίκτης της Λέστερ βρίσκεται στο στόχαστρο των κορυφαίων ομάδων στο «νησί» που μπορούν να του προσφέρουν «χρυσάφι» σε αντίθεση με την ουραγό Νιουκάστλ τα «κουκιά» της οποίας είναι μετρημένα.

Ωστόσο οι φίλοι της ομάδας σκέφτηκαν πως μπορεί ο άνδρας να είναι το κεφάλι, αλλά η γυναίκα είναι ο λαιμός, οπότε προσπαθούν να πείσουν πρώτα την κοπέλα του Άγγλου επιθετικού.

Η Μπέκι Νίκολσον λοιπόν δέχεται «επιθέσεις» στο λογαριασμό της στο twitter από οπαδούς που υποστηρίζουν τις «καρακάξες» οι οποίοι προσπαθούν να την πείσουν για το πόσο ωραία είναι η ζωή στην πόλη που βρέχει ο ποταμός Τάιν.

Η συγκεκριμένη ιστορία μάλιστα ξεκίνησε όταν η Μπέκι, ανέβασε στον λογαριασμό της στο twitter μια φωτογραφία από την αυλή του σπιτιού της, στην οποία κάποιος είχε αφήσει μια φανέλα της Νιουκάστλ.






*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: