Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Σπανός: «Θα συσταθεί επιτροπή που θα πάει στην ΕΠΟ και τον Κοντονή»


Σπανός: «Θα συσταθεί επιτροπή που θα πάει στην ΕΠΟ και τον Κοντονή»

Μια επιτροπή που θα έχει επαφές με την ΕΠΟ και τον υφυπουργό θα συσταθεί, όπως έκανε γνωστό ο Γιώργος Σπανός ο οποίος εξέφρασε την πίστη ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία σε πρόσωπα κοινής αποδοχής.

Την είδηση έδωσε ο Γιώργος Σπανός αποχωρώντας από τη συνάντηση στη Σούπερ Λίγκα. Η πρόταση του Δημήτρη Μελισσανίδη για να συσταθεί μια επιτροπή που θα έχει συναντήσεις με την ΕΠΟ και τον Σταύρο Κοντονή έγινε αποδεκτή.

«Θα συσταθεί επιτροπή για να συζητήσουμε με τον κ.Κοντονή, αλλά και με την ΕΠΟ για τη διαιτησία», τόνισε αρχικά ο Γιώργος Σπανός και συνέχισε αναφερόμενος στο θέμα της διακοπής του Κυπέλλου.

«Ναι το θίξαμε το ζήτημα. Το ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεται και δεν πρέπει να την πληρώνουν αυτοί που δεν φταίνε σε τίποτα. Πρέπει να βάλουμε όλοι τις δομές για να είναι ξεκάθαρο το τοπίο. Να τελειώσουμε τις παθογένειες», τόνισε ενώ αναφερόμενος στο κλίμα που υπήρχε στη συνάντηση ανέφερε:

«Υπήρχε καλό κλίμα. Σαφώς και υπήρχαν αντεγκλήσεις αφού υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Τόσοι ιδιοκτήτες ήταν μέσα. Όλοι θέλουμε ένα καθαρό ποδόσφαιρο. Είμαστε στο χειρότερο σημείο, ας συμφωνήσουμε όλοι σε κοινά πρόσωπα για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εγώ θα πω ότι μπορούμε να συμφωνήσουμε σε πρόσωπα και παντού. Είπα ότι είμαστε στο χειρότερο σημείο. Πιστεύω ότι μπορούμε να συμφωνήσουμε και σε πρόσωπα και στα πάντα», κατέληξε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: