Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Μποροβήλος: «Από αυτούς θα αποτελείται η Επιτροπή»


Μποροβήλος: «Από αυτούς θα αποτελείται η Επιτροπή»

Τη δημιουργία Επιτροπής που θα παρουσιάσει προτάσεις στην ΕΠΟ για τη διαιτησία ανακοίνωσε ο Γιώργος Μποροβήλος. Από τους 4 «μεγάλους», τον Γιώργο Σπανό και τον ίδιο θα αποτελείται η Επιτροπή.

Ως μία συνάντηση που κινήθηκε προς τη σωστή κατεύθυνση χαρακτήρισε αυτή μεταξύ των ιδιοκτητών της ΠΑΕ της Super League, ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού, Γιώργος Μποροβήλος.

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης επιβεβαίωσε τη δημιουργία Επιτροπής που θα έχει ως αρμοδιότητα να παρουσιάσει προτάσεις για τη διαιτησία και το ελληνικό ποδόσφαιρο στην ΕΠΟ και μάλιστα τόνισε ότι αυτή θα αποτελείται από εκπροσώπους των τεσσάρων «μεγάλων», τον πρόεδρο του Ατρόμητου, Γιώργο Σπανό και τον ίδιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μποροβήλου κατά την αποχώρησή του:

«Ήταν μία συνάντηση που κινήθηκε προς τη σωστή κατεύθυνση. Θα πραγματοποιηθεί μια επιτροπή από τους 4 "μεγάλους", τον κ. Σπανό και εμένα για να πάμε τις προτάσεις στην ΕΠΟ για τη διαιτησία. Για το θέμα του Κυπέλλου θα συναντηθούμε με τον κ. Κοντονή για να ξεκινήσει εκ νέου το Κύπελλο».

Για το γεγονός ότι αρκετές πλευρές εξέφρασαν την επιθυμία τους να παραιτηθεί από πρόεδρος της Super League: «Ο καθένας έχει τις απόψεις του. Δεν πάρθηκε καμία απόφαση. Είναι ένα θέμα το οποίο υπάρχει πολύ καιρό».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: