Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΠΟΡ FM 94,6: Οι προτάσεις Μελισσανίδη και ο διάλογος με τον Σάββα Θεοδωρίδη!!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΠΟΡ FM 94,6: Οι προτάσεις Μελισσανίδη και ο διάλογος με τον Σάββα Θεοδωρίδη

Συγκαταβατικός και με συγκεκριμένες προτάσεις παρουσιάστηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στη Σούπερ Λίγκα. Μίλησε για δημιουργία επιτροπής, ενίσχυση των μικρών από τον πρωταθλητή και συνέχεια του Κυπέλλου.

Σε συναινετικούς τόνους κυμάνθηκε η τοποθέτηση του Δημήτρη Μελισσανίδη στη συνάντηση της Σούπερ Λίγκας.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ σημείωσε ότι είναι αναγκαία η ειλικρίνεια για να φτιαχτεί το ποδόσφαιρο και διατύπωσε συγκεκριμένες προτάσεις για το πώς μπορεί αυτό να συμβεί.

Μίλησε λοιπόν για τη σύσταση επιτροπής που θα συζητήσει με Κοντονή και ΕΠΟ την αλλαγή στη διαιτησία, ζήτησε να συνεχιστεί η διοργάνωση του Κυπέλλου, πρότεινε ο πρωταθλητής να δίνει το 40% των εσόδων του Τσάμπιονς Λιγκ στις μικρές ομάδες και να μπει τεχνοκράτης πρόεδρος στη Σούπερ Λίγκα.

Αναφερόμενος, δε, στο θέμα του στοιχηματισμού, είχε διάλογο με τον Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος τον κάλεσε να παραδεχθεί ότι είναι ιδιοκτήτης της ΑΕΚ.


Αναλυτικά η τοποθέτηση του Μελισσανίδη όπως την αποκάλυψε ο ΣΠΟΡ FM 94,6

«Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο κάθε βδομάδα, και οι μικροί και οι μεγάλοι. Και οι μικροί μην λέτε ότι δεν ξέρετε. Μην κρυβόσαστε και μην φοβάστε κανέναν. Μην κάνετε ότι δεν ξέρετε τίποτα και ότι δεν φταίτε για τίποτα. Όλα τα γνωρίζετε, εδώ έκαναν ό,τι ήθελαν. Όλα ήταν προκατασκευασμένα. Όποιους ήθελαν ανέβαζαν, όποιους ήθελαν έριχναν. Το τελευταίο διάστημα έχει γίνει κάποια αρχή για να βρεθεί η ισορροπία. Μέχρι τώρα υπήρχαν τέσσερις ομάδες όλες κι όλες και 12 Φιλιππινέζες. Ποιος είναι ο Σωμαρακάκης που αποφασίζει;

Όποιος νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσει, ας βοηθήσει. Ο Σαββίδης έχει δίκιο, εμείς πρέπει να δούμε πώς θα φτιάξουμε το ποδόσφαιρο. Είναι δική μας δουλειά και δική μας ευθύνη να το κάνουμε, αλλά πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Προτείνω να φτιάξουμε μια επιτροπή με εκπροσώπους από τις τέσσερις μεγάλες ομάδες και δυο εκπροσώπους των μικρών, η οποία θα πάει στην ΕΠΟ και στον Κοντονή και θα ζητήσει να αλλάξουν τα πράγματα στη διαιτησία και να αλλάξει το καθεστώς αδιαφάνειας που υπάρχει σε αυτή. Πρέπει επίσης να αλλάξει εδώ και τώρα η διοίκηση της ΕΠΟ και να τελειώσει και ο θεσμός του Κυπέλλου.

Και μια ακόμα πρόταση. Ο πρωταθλητής, στο τέλος της σεζόν, να δίνει το 40% των εσόδων του από το Τσάμπιονς Λιγκ στις μικρές ομάδες ώστε να δυναμώσουν κι εκείνες και να υπάρξει ανταγωνισμός. Ένα άλλο πρόβλημα που πρέπει να αναγνωρίσουμε και να λύσουμε είναι ότι παίζουν όλοι στοιχήματα».


Θεοδωρίδης: «Πες ονόματα».

Μελισσανίδης: «Όταν έρθει η ώρα θα τα πω».

Θεοδωρίδης: «Πριν πεις οτιδήποτε άλλο να παραδεχθείς ότι εσύ είσαι ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ. Πρέπει να δείξεις ότι είσαι άντρας».

Μελισσανίδης: «Αυτό είναι το πρόβλημά σου; Η ΑΕΚ έχει και πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: