Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Κι ο Σαββίδης πώς το ξέρει για την ΕΠΟ;


Κι ο Σαββίδης πώς το ξέρει για την ΕΠΟ;

Ο Κώστας Νικολακόπουλος εκφράζει μέσα από το sport-fm.gr μία εύλογη απορία που έχει να κάνει με τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ.

• Δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Ιβάν Σαββίδης στο τέλος του αγώνα Κυπέλλου ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού, ότι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ θα είναι από τη Θεσσαλονίκη. Προφανώς εννοεί τον Β. Γραμμένο, που όπως έχει γίνει γνωστό προαλείφεται για υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές της ομοσπονδίας.

• Να προσέξουμε ότι ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ δεν είπε ότι «θέλει» νέο πρόεδρο της ΕΠΟ από τη Θεσσαλονίκη. Δεν είπε ότι «αισιοδοξεί» ότι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ θα είναι από τη Θεσσαλονίκη. Δεν είπε ότι «πρέπει» ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ να είναι από τη Θεσσαλονίκη. Γιατί αν χρησιμοποιούσε αυτά τα ρήματα, θα ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό.

• Ο Ιβάν Σαββίδης είπε ότι «θα είναι» ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ από τη Θεσσαλονίκη! Ο άνθρωπος ήταν ξεκάθαρος. Και προς τιμήν του δεν κρύφτηκε. Είπε δημοσίως αυτό που έχει στο μυαλό του και που προφανώς με κάποιο τρόπο ξέρει.

• Γιατί το ερώτημα είναι απλό: που το ξέρει ο κύριος Σαββίδης; Δεν είναι λογικό να αναρωτιόμαστε; Πως γνωρίζει ο κύριος Σαββίδης ότι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ θα είναι από τη Θεσσαλονίκη; Γνωρίζει τι θα ψηφίσουν οι Ενώσεις; Δηλαδή η πλειοψηφία των Ενώσεων; Κι αν ναι, πως το ξέρει; Μιλάει με τις Ενώσεις και του έχουν πει τι θα ψηφίσουν; Ασχολείται με τις εκλογές της ΕΠΟ και με ποιόν τρόπο;

• Νομίζω πως είναι λογικό να γίνονται τέτοιου είδους ερωτήματα. Την ώρα που χαλάνε τον κόσμο και λένε για ένα άλλο ποδόσφαιρο, για εξυγίανση κλπ, κλπ., ακούμε οκτώ μήνες πριν τις εκλογές της ΕΠΟ τον κύριο Σαββίδη να λέει, «ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ θα είναι από τη Θεσσαλονίκη».

• Εάν έβγαινε ο Μαρινάκης και δήλωνε ότι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ θα είναι από τον Πειραιά, φωτογραφίζοντας τον Ανατολάκη, τι θα έλεγαν;
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: