Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Θέλει να επιστρέψει ο Μπενίτεθ!!

Το πρωτάθλημα της Premier League και η ζωή στην Αγγλία έχουν λείψει στον Ράφαελ Μπενίτεθ, ο οποίος στοχεύει στην επιστροφή του στο «Νησί» την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού του BBC «Five Live», ο 50χρονος Ισπανός προπονητής παραδέχτηκε ότι δεν πρόκειται να αναλάβει τις τύχες της πρώτης ομάδας που θα εκφράσει την πρόθεσή της για συνεργασία, καθώς ο πρωταρχικός του στόχος είναι να «επαναπατριστεί» στο «Νησί».

«Η προτεραιότητα είναι η Πρέμιερ Λιγκ, επειδή αυτό είναι το στυλ που μου ταιριάζει», δήλωσε ο Μπενίτεθ και πρόσθεσε: «Δεν μπορείς να πεις ότι θα χτίσεις κάτι και θα ξοδέψεις τρία, τέσσερα ή πέντε χρόνια για να περιμένεις να πάρεις τρόπαια. Πρέπει να βρεις τη σωστή ισορροπία, έναν σύλλογο που μπορεί να κερδίζει ή να προσπαθεί να κερδίσει, ενώ την ίδια ώρα πρέπει να προετοιμάζεις το μέλλον».

«Αυτή τη στιγμή δεν έχω κάποια προσφορά. Πριν από κάποιο χρονικό διάστημα είχα, αλλά τώρα δεν έχω καμία», τόνισε ο πρώην τεχνικός της Ίντερ και κατέληξε: «Είχα κάποιες προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού και ορισμένες Εθνικές, όμως χρειαζόμουν να μείνω με την οικογένειά μου. Να χαλαρώσω λίγο και να είμαι έτοιμος για την επόμενη πρόκληση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: