Κυριακή 3 Απριλίου 2011

«Γεννήθηκα για να υποφέρω»

Το 4-3 της Νάπολι επί της Λάτσιο στο 88' ώθησε τον προπονητή των Βεζουβιάνι, Βάλτερ Ματζάρι, να κάνει αυτή τη δήλωση. «Ήταν ένα στοιχειωμένο ματς, όμως περάσαμε το τεστ» πρόσθεσε.
«Γεννήθηκα για να υποφέρω. Κάποιες φορές κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη, όμως χάρη στη βοήθεια των οπαδών μας καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς. Στόχος μας είναι να παίξουμε ποδόσφαιρο και αυτό για εμάς ήταν ένα μεγάλο τεστ ωριμότητας. Αυτό το 4-3 αποδεικνύει ότι δεν πρόκειται ποτέ να τα παρατήσουμε, ειδικά μπροστά στους οπαδούς μας. Ακόμα και όταν ήμασταν πίσω με 0-2, ακόμα το πιστεύαμε και θεωρούσαμε ότι αξίζουμε τη νίκη. Βρεθήκαμε πίσω από την πρώτη προσπάθεια της Λάτσιο και για λίγο φάνηκε ότι το ματς είναι στοιχειωμένο», ήταν τα πρώτα λόγια του Ιταλού προπονητή.

Ο 47χρονος τεχνικός πρόσθεσε: «Όταν βρίσκεσαι πίσω στο σκορ σε ένα τόσο σημαντικό ματς, με τόση ανυπομονησία, δεν είναι εύκολο να αντιδράσεις. Κάναμε μερικά τακτικά λάθη, ειδικά στο δεύτερο γκολ και πρέπει να διορθώσουμε αυτά τα αχαρακτήριστα σφάλματα» και κατέληξε αναφερόμενος στον «ελ ματαντόρ», ο οποίος έκανε χατ τρικ: «Ο Καβάνι ήταν εξαιρετικός. Είναι κρίμα που δέχθηκε αυτή την ανόητη κίτρινη και θα λείψει κόντρα στην Μπολόνια, όμως θα τον έχουμε για τα επόμενα έξι ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: