Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Ο Ρέντναπ εμπιστεύεται τον Φαν ντερ Φάαρτ!!

Να αποβάλει τη συναισθηματική φόρτιση εν όψει των αγώνων της Τότεναμ με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ ζήτησε από τον Ράφαελ Φαν ντερ Φααρτ, ο προπονητής των «σπιρουνιών», Χάρι Ρέντναπ.

Ο διεθνής Ολλανδός μέσος θα βρεθεί αντιμέτωπος την προσεχή Τρίτη αλλά και στη ρεβάνς της 13ης Απριλίου με την προηγούμενή του ομάδα, όμως ο Ρέντναπ ελπίζει ότι ο παίκτης του δεν θα αφήσει τα συναισθήματα να επηρεάσουν την αγωνιστική του απόδοση.

«Δεν θέλω να… φουντώσει», δήλωσε ο τεχνικός της Τότεναμ στην αγγλική εφημερίδα «Express» και πρόσθεσε: «Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια στην καριέρα μου. Δεν έχω καμία αμφιβολία για τον τρόπο με τον οποίο θα χειριστεί την κατάσταση. Δεν πιστεύω ότι παρασυρθεί πολύ. Είναι ένας παίκτης με πολλή εμπειρία κι έχει αγωνιστεί σε κορυφαίο επίπεδο. Εμπιστεύομαι τον επαγγελματισμό του».

Ο Ρέντναπ ανυπομονεί για τη δύσκολη σειρά αγώνων με τη «βασίλισσα», αλλά και για την «αναμέτρησή» του με τον συνάδελφό του, Ζοζέ Μουρίνιο, για τον οποίο έχει εκφράσει πολλές φορές την εκτίμηση και τον θαυμασμό του.

«Πάντα τα πήγαινε καλά με τον Ζοζέ, όταν ήταν στην Τσέλσι. Κάποια ημέρα θα επιστρέψει στην Αγγλία είμαι σίγουρος. Ο Ζοζέ βγάλει τον καλύτερο εαυτό των ποδοσφαιριστών του κι έχει ένα φανταστικό, ποδοσφαιρικό μυαλό. Απλά ρωτήστε τον Φρανκ Λάμπαρντ. Επίσης, εμπνέει τεράστια αφοσίωση. Ορισμένοι παίκτες της Ίντερ έκλαψαν όταν έφυγε», κατέληξε ο Ρέντναπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: