Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Εγκώμια Χάβου για Αθανασιάδη

Στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης, αλλά και στην παρουσία του Αθανασιάδη, στάθηκε ο Μάκης Χαβος με τις δηλώσεις του , μετά το τέλος του αγώνα.

"Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν αυτοί που θέλουμε όλοι. Δεν είχαμε ρυθμό και γρήγορη ανάπτυξη. Γνωρίζαμε ότι ήταν επιτακτική ανάγκη οι τρεις βαθμοί και αυτό σε συνδυασμό με την αναγκαστική αλλαγή του Γκαρσία μας αποσυντόνισε.
Παρόλα αυτά στο δεύτερο ημίχρονο με την αλλαγή σχηματισμού γίναμε πιο πειστικοί στον στόχο μας και καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη".

Σχετικά με τον τραυματισμό του Γκαρσία είπε: "Ο Γκαρσία έχει ένα πρόβλημα ψηλά, στον λαγονοψοείτη".

Για την συνεργασία του παλιότερα με τον Κωστένογλου  είπε : "Μιλήσαμε πριν το ματς θα πάω ξανά και τώρα. Δεν προλάβαμε να πούμε κάτι".

Για τον  Αθανασιάδη τόνισε : "Είναι μια εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή, έχει, βέβαια, κάποια πράγματα που πρέπει να βελτιώσει στην προπόνηση αλλά ο Αθανασιάδης μπορεί να προσφέρει ακόμη περισσότερα στο μέλλον. Ο κόσμος μπορεί να θέλει να βάζω κάποιους παίκτες, εγώ ποτέ δεν θα χρησιμοποιήσω κάποιον που δεν θεωρώ ότι είναι πανέτοιμος, δεν θα "κάψω" ποτέ κανέναν όσο είμαι στον ΠΑΟΚ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: