Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Tenorio - Στοίχημα ...

Επιμέλεια - Tenorio.


Την καλησπέρα μου σε όλη την παρέα.

 Σαν σκυλιά παλέψαμε στα χθεσινά, περάσανε Braga Monaco καί Velez, δεν μας έκατσε η Tottenham η οποία έμεινε στο 0-0, καί η Liverpool αν καί προηγήθηκε κατάφερε καί έχασε στο τέλος με 2-1. Χρειάζεται καί πολύ μεγάλη εύνοια στην όλη ιστορία πέρα από μελέτη ιστορίες καί όλα τα συνναφή, εύνοια πού μας έχει λείψει τελευταία.Συνεχίζουμε τον αγώνα μας.Νομίζω υπάρχει καλύτερη προοπτική σήμερα βάση προγράμματος γιά να κάνουμε κάτι καλό .Είδωμεν!


Πάμε να δούμε τι θα παίξει η στήλη.



Catania - Palermo  (1)

Νίκη έπειτα από 5 σερί ήττες γιά την Palermo η οποία μάλιστα κέρδισε την Milan με 1-0.Βαθμολογικά δεν κυνηγά κάτι δύσκολα να προλάβει το οτιδήποτε.Εκτός έδρας είναι πολύ κακή αφού στα τελευταία 6 παιχνίδια μετρά 5 ήττες.

Μεγάλο το βαθμολογικό ενδιαφέρον γιά την Catania καθώς βρίσκεται μόλις 4 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.Αρκετά δυνατή εντός αφού έχει μόλις 3 ήττες σε 15 παιχνίδια.Μάλιστα προέρχεται από 3 σερί νίκες εντός έδρας.Το χαρακτηριστικό στοιχείο της Catania τελευταία, είναι ότι εδώ καί 7 αγώνες ενναλάσει τα αποτελέσμα της από νίκη σε ήττα.

Μεγαλύτερη ανάγκη βαθμών παράδοση καί έδρα δίνουν προβάδισμα στην Catania.Επιλογή ο άσος σε απόδοση (2,40)


 Thun - Zurich  (2)

Στη μέση της βαθμολογίας η Thun δεν δείχνει να έχει πρόβλημα καθώς έχει καλή διαφορά από της θέσεις υποβιβασμού.Αλλά ούτε καί προς τα πάνω φαίνεται να διεκδικεί κάτι.Τα προβληματάκια απουσιών καί οί πολλές κίτρινες κάρτες πού δέχεται η Thun προβληματίζουν τούς γηπεδούχους, πού ούτος οι άλλος δεν έχουν καί το πιό πλούσιο ρόστερ στην κατηγορία.

Σε καλή κατάσταση η Zurich πού συμλήρωσε 4 νίκες στα τελευταί 5 παιχνίδια, παίζωντας μάλιστα αρκετά καλό ποδόσφαιρο.Βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 46 βαθμούς πίσω από την πρώτη Basel πού έχει 53.Ανώτερη ομάδα η φιλοξενούμενοι διαθέτουν το ανάλογο ρόστερ ώστα να κάμψουν την αντίσταση της Thun.

Επιλογή το διπλό της Zurich σε απόδοση (2,20)


 Deportivo La Coruna - Mallorca   (1)

Παιχνίδι ζωής καί θανάτου χαρακτηρίζουν άπαντες στη Deportivo την αναμέτρηση με την Mallorca.Αν αναλογιστεί δε κανείς ότι την ερχόμενη αγωνιστική η Depor πηγαίνει μέσα στην έδρα της Malaga, πού είναι καί η ομάδα πού αυτή την στιγμή βρίσκεται σε θέση υποβιβασμού.

Πιό άνετη είναι η Mallorca σε σχέση με την Deportivo αλλα αυτό δεν σημαίνει ότι θα μπεί μέσα γιά να χαρίσει το παιχνίδι.Εκτός έδρας δεν είναι καί κανένα φόβητρο αφού μετρά 8 ήττες σε 14 παιχνίδια.Κακή αμυντικά όσο και επιθετικά έχει πετύχει 12 γκόλ καί έχει δεχτεί 25.

Θα ρισκάρω στoν άσο της Deportivo La Coruna σε απόδοση (2,40)


Vitoria Guimaraes - Sporting Lisbon  (2)

Eδώ έχουμε τα εξής δεδομένα : Η Guimaraes προκρίθηκε στον τελικό τού κυπέλλου καί εξασφάλισε συνάμα την εξοδό της στο επόμενο Europa League.Επομένος δεν κυνηγά τίποτα από το πρωτάθλημα.Χαρες καί πανυγύρια γιά την πρόκριση καί το μυαλό αποκλειστικά πλέον στον τελικό.

Εχθές νίκησε η Braga καί πέρασε στην 3η θέση, το μόνο ίσως κίνητρο της Sporting να περάσει αυτή 3η θέση καθώς Ευρώπη θα βγεί ούτος οι άλλος με τα μέχρι τώρα δεδομένα.Έτσι όπως ήρθε η χρονιά γιά την  Sporting θα είναι επίτευμα η 3η θέση.

Θα ρισκάρω στο διπλό της Sporting Lisbon σε απόδοση (2,30)



Quilmes - River Plate   (2)

Χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα Clausura είναι ακόμη η Quilmes, καθώς μετρά 5 ήττες καί 2 ισοπαλίες. Έχει πετύχει μόλις 4 γκόλ καί εχει δεχτεί 10. Δεν υπάρχει καί πολύ καλό κλίμα στην ομάδα παρά τις 2 σερί ισοπαλίες, δύσκολα να γλειτώσει τον υποβιβασμό στην ειδική βαθμολογία.

Στην 3η θέση ανέβηκε η River η οποία με νίκη βλέπει ακόμη καί την πρωτιά αν ευνοήσουν καί τα υπόλειπα αποτελέσματα.Γενικώς δεν βγάζει μάτια με την αποδοσή της αλλα τσούκου τσούκου ανέβηκε αρκετά.Μία μόλις ήττα σε 7 παιχνίδια με μία απο της καλύτερες άμυνες στο πρωτάθλημα.

Ανώτερη πιό δυνατή καί πιό έμπειρη ομάδα η River έχει τα φόντα κάμψει την αντίσταση της μέτριας Quilmes.

Επιλογή το διπλό της River σε απόδοση (2,15)


Στη σούμα σε σύστημα με ζητούμενα .. Catania - Zurich - Deportivo La Coruna - Sporting Lisbon - River Plate.


Καλά να περνάτε , τα σέβη μου ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: